Star Citizen ile birlikte video oyun dünyasının en detaylı uzay simülasyonunu geliştiren Cloud Imperium Games hakkında yabancı oyun basınının önde gelen yayınlarından olan Euro Gamer, ağır ve yerli bir eleştiri yaptı. Star Citizen'ı bir Instagram hesabına benzeten ve uzaktan bakıldığında hoş duran, ancak içerisinin boş olduğunu söyleyen Euro Gamer'ın bu söylemine katılan yüzlerce oyuncu bulunuyor. Oyunun 3.0 sürümüne de değinen Euro Gamer, yeni güncelleme ile birlikte optimizasyon sorunlarının yeniden ortaya çıktığının da altını çiziyor. Keza bazı oyuncular Nvidia GeForce 1080 Ti kullandığını ve oyunda 10 FPS'e kadar düşüş yaşadıklarını söylüyorlar.
Grafiksel anlamda ileri düzeyde olan oyunun oynanış mekaniklerinde sadece animasyon detayları göze çarpıyor. Animasyon detaylarının haricinde oyunun pek fazla albenisinin olmadığını söyleyebiliriz. Ayrıca bu gibi detayların ilk başta çekici geldiğini fakat oyunun ilerleyen dakikalarında sıkıcılaştığını da unutmamak gerekli.
Oyunun genel anlamda koca bir Hollywood setine benzediğini belirten Euro Gamer editörü, görevlerin sıkıcılığından da yakınıyor. Eğer yazının tamamını okumak istiyorsanız Euro Gamer'ı ziyaret edebilirsiniz.
Sayfanın tam olarak yüklenmesini engelleyen AdBlock Plus veya başka bir reklam engelleme yazılımı kullandığınızı tespit ettik.
Flash, animasyon, iğrenç ses veya pop-up reklamımız yok. Bu can sıkıcı reklam türlerini uygulamıyoruz!
Siteyi işletmek için bizim de gelire ihtiyacımız bulunuyor ve neredeyse tamamı çevrimiçi reklamcılığımızdan geliyor.
Lütfen merlininkazani.com adresini reklam engelleme beyaz listenize ekleyin veya reklam engelleme yazılımınızı devre dışı bırakın.
Eurogamer editörünün ahlağı pek yokmuş.