Star Wars: Andor dizisi fragmanı ve yayın tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 27.05.2022 - 00:21
Disney+ platformu için özel olarak hazırlanan Star Wars: Andor dizisi için beklenen fragman ve dizinin yayın tarihi sonunda açıklandı.

Star Wars: Andor dizisi duyurusu üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen proje ile ilgili çok fazla detay verilmemişti, ta ki bugüne kadar. Star Wars için düzenlenen özel bir etkinlikte merakla beklenen Andor dizisi için teaser fragman yayınlandığı gibi dizinin yayın tarihi de açıklandı. 

Star Wars: Andor dizisi fragmanı sonunda geldi

Andor dizisi daha önce Rogue One filminde gördüğümüz Cassian Andor isimli karakterin hikayesini anlatacak. Yani dizi bir nevi Rogue One filminin prequel projesi olarak yayınlanacak diyebiliriz. 31 Ağustos 2022 tarihinde Disney+ servisinde yayınlanacak olan dizinin fragmanına baktığımızda ise tonlama olarak oldukça hoş durduğunu görüyoruz.

Açıkçası Disney, sinemada çuvalladığı Star Wars markasını anlaşılan Mandalorian dizisinin açmış olduğu başarılı kapıdan ilerletmeye kararlı gibi gözüküyor. Farklı mekanları ve atmosferi ile tıpkı Obi-Wan dizisi gibi merakla beklenecek bir projeye imza atılmış gibi duruyor.

İlk sezonu 12 bölüm olarak planlanan dizinin devam sezonunun gelmesi de oldukça muhtemel gözüküyor. Çünkü hikaye Rogue One filminden beş yıl öncesinde başlayacak. Diego Luna, Anton Valensi, Alex Lawther, Adria Arjona gibi oyuncuların yanı sıra deneyimli oyuncu Stellan Skarsgârd'ın da rol aldığı dizinin posterine ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Star Wars: Andor dizisi fragmanı ve yayın tarihi açıklandı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 21:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Andor dizisi fragmanı ve yayın tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir