Star Wars animasyon dizisi Star Wars: Tales of the Jedi geliyor

Murathan Özlü 29.05.2022 - 16:45
Star Wars animasyon dizisi Tales of the Jedi, Ahsoka, Count Dooku ve Qui-Gon Jinn üzerinden Jedi Birliği'ni ele alacak.

Star Wars animasyon dizisi duyuruldu. Jedi Birliği'nin hikayesini keşfe çıkacak olan Star Wars Tales of the Jedi,  Ahsoka ve Count Dooku'nun hayatından kesitlere yer verecek ve ayrıca en önemli Jedi'lardan biri olan Qui-Gon Jinn'de dizide yer alacak. Çıkış tarihi henüz açıklanmayan dizi, Star Wars Celebration etkinliğinde duyurulan Star Wars temalı yapımlardan sadece biriydi.

Star Wars animasyon dizisi geliyor, Count Dooku başrolde

Yeni Star Wars dizisi, Clone Wars'da da savaşmış olan Ahsoka'nın çocukluğundan, Anakin ile Clone Wars sırasında geçirdiği dönemden kesitler içerecek ve Order 66'nın ardından bir Sith Inqusitior ile savaşını izleyeceğiz. Benzer bir temada ilerleyecek olan Count Dooku bölümlerinde, Dooku'nun karanlık tarafa geçmeden önceki Jedi dönemini izleyeceğiz.

Star Wars animasyon dizisi
Tales of the Jedi, aslen Dark Horse Comics tarafından yayınlanan ve Jedi Birliği ile Sith'lerin savaşını konu alan bir çizgi roman serisi. Orjinal çizgi romanın, filmlerden 4 bin yıl öncesinde geçtiği ifade ediliyor.  Star Wars Celebration etkinliğinde ayrıca Star Wars: Andor dizisi fragmanı,  Star Wars Jedi: Survivor, Star Wars: Skeleton Crew gibi yapımlar duyuruldu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars animasyon dizisi Star Wars: Tales of the Jedi geliyor
İlginizi Çekebilir