Star Wars Battlefront III, Steam veri tabanında görüntülendi

Özgür Deveci 5.06.2020 - 10:44
Star Wars Battlefront III, Empire of Mana ve Dragon Quest Rivals oyunlarının son kullanıcı sözleşmeleri Steam veri tabanında ortaya çıktı.

Bu günlerde Star Wars ile ilgili ortaya çıkan haberlerde çokça Project Maverick hakkında söylentiler yer alıyor. Biz de daha önce bu oyunun sızdırıldığının haberini yapmıştık. Bugün ortaya çıkan bir haberde ise Battlefront III, Empire of Mana ve Dragon Quest Rivals oyunlarının EULA'ları (son kullanıcı lisans anlaşmaları) Steam veri tabanında görüntülendi. Öncelikle Battlefront III'ün lisans anlaşmasının detaylarına bakalım.

Star Wars Battlefront III, Steam veri tabanında görüntülendi

Bu oyun Free Radical Design (yeni adıyla Crytek UK) tarafından 2006-2008 yılları arasında geliştirilmişti. Ancak yüksek beklentilere rağmen LucasArts tarafından iptal edilmişti. Ancak asıl soru, parantez içinde neden “Classic 2019” yazıyor? Ayrıca EA Maverick'in ileride duyuracağı bir Star Wars oyununu geliştirdiğini de biliyoruz. Onların Star Wars oyunu hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.

Star Wars Battlefront III, Steam veri tabanında görüntülendi

Battlefront serisi nihayet hak ettiği oyuna kavuşuyor olabilir mi? Bunu söylemek için henüz çok erken, çünkü EULA neredeyse hiçbir şeyi açıklamıyor. Ancak, Electronic Arts'ın Star Wars serisi için planları var. Bu nedenle yakın zamanda yeni bir Battlefront oyunu görürsek hiç şaşırmayın.

Öte yandan Dragon Quest Rivals, Square Enix'in ünlü Dragon Quest karakterlerini içeren mobil bir kart ticareti oyunudur. Oyun ilk olarak 2017'de Android ve iOS platformları için çıkmıştı.

Son olarak Empire of Mana'ya gelirsek bu tamamen yeni bir Mana oyunu olabilir. Ne yazık ki, EULA'sı şu an için pek bir detay vermiyor, ancak şunu öğrendik. Oyun Unreal Engine grafik motorunu kullanacak.

Bu lisans anlaşmalarının Steam'de ortaya çıkması, arka planda kesinlikle bir şeyler olduğu anlamına geliyor. Bildiğimiz kadarıyla bu anlaşmaları sadece yayıncılar oluşturabiliyor. O nedenle yakın zamanda yeni bir Star Wars oyunu görebiliriz. Daha fazlası için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2020 02:09
Ya allah aşkına yeter lütfen. Hata ea de degilki hata oyuncularda, almayın kardeşim bi tepki gösterin ya!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2020 15:55
ve halen alan olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Battlefront III, Steam veri tabanında görüntülendi
İlginizi Çekebilir