Star Wars Battlefront Classic Collection Steam'de Eleştiri Altında

Tunay Şahin 14.03.2024 - 16:33
Steam'de yayınlanan Star Wars Battlefront Classic Collection, büyük indirme boyutu ve teknik sorunları nedeniyle olumsuz eleştiri yağmuruna tutuldu.

Steam'de yayınlanan Star Wars Battlefront Classic Collection, piyasaya sürüldüğü andan itibaren ağır olumsuz eleştirilerle karşı karşıya kaldı. Aspyr tarafından 14 Mart'ta oyuncuların beğenisine sunulan koleksiyon, büyük indirme dosyası boyutu, çok oyunculu sunucu sıkıntıları ve oyun içi hatalar sebebiyle eleştiri oklarının hedefinde.

Star Wars Battlefront Klasik Koleksiyonu Steam'de Olumsuz Yorumları Aldı

Oyunun piyasaya sürülmesiyle birlikte, sadece üç adet çok oyunculu sunucu aktif edildi ve bu da toplamda 192 oyuncunun aynı anda oyun oynamasına izin vermekte. Bu durum, ilk gün 9232 oyuncunun %2'sinin oyunu deneyimleyebilmesi anlamına geliyordu. Sunucu kapasitesi ile ilgili endişeler, oyunun 63 GB gibi büyük bir indirme boyutuna sahip olmasıyla birleşince, kullanıcıların rahatsızlığı daha da arttı.

Star Wars Battlefront Klasik Koleksiyonu Steam'de Olumsuz Yorumları Aldı

Ayrıca, 35 dolarlık oyun için, sık yaşanan bağlantı kesilmeleri, güvenilmez sunucu bağlantısı, takımların düzgün oluşturulamaması, eksik doku problemleri, kontrol sorunları, oyunun çökmesine neden olan hatalar, kullanıcı arayüzündeki popüler olmayan değişiklikler ve hikaye görevleri için ara sahnelerin olmaması gibi bir dizi sorun oyuncular tarafından dile getiriliyor.

İlk etapta içerik üreticileri ve medya tarafından olumlu geri dönüşler alınsa da, bu değerlendirmelerin kısıtlı oynama süreleri üzerine yapıldığı ve nihai ürünü doğru bir şekilde yansıtmadığı ortaya çıktı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 06:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:43
Yıl olmuş 2024 insan az grafik atar şu grafiklerde ben almayı düşünmem bile
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.03.2024 17:27
Xbox'da 42TL'ye aldım, evet 42TL'ye ve online oynarken de hiç bir sorun yaşamadım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Battlefront Steam'de Eleştiri Altında
İlginizi Çekebilir