Star Wars KOTOR remake el değiştirdi

Alparslan Gürlek 18.08.2022 - 13:06
Star Wars KOTOR Remake projesi Embracer Group'un son satın alımlarından sonra el değiştirerek Saber Interactive'e geçti.

Star Wars KOTOR Remake projesinde hala yaşam belirtileri olabilir. Aspry'in geliştirdiği oyunun Embracer Group'un yeni satın alımlarından sonra Saber Interactive'e devredildiği düşünülüyor. Embracer henüz net bir şekilde duyurmuş olmasa da 2022 ilk çeyrek raporlarında bu durumu işaret etmiş ve stüdyo değişiminin herhangi bir ertelemeye sebep olmayacağını belirtmiş. Oyunun geliştirme süreci tam da yılan hikayesine dönüyor derken, Embracer Group zekice bir hamle yapmışa benziyor.

Star Wars KOTOR remake için Aspyr gitti, Saber Interactive geldi

Embracer'in Ç1 2022 raporlarından gelen bilgilerde "AAA bir oyunun bir stüdyodan diğerine geçtiği" ve "bu geçişin herhangi bir gecikmeye neden olmayacağı" paylaşılmış. Hatta tam açıklamada durumdan şöyle bahsediliyor:

"Grubun AAA projelerinden biri, grup içinde başka bir stüdyoya geçiş yaptı. Bu, kalite çıtasının başlık için ihtiyaç duyduğumuz yerde olmasını sağlamak için yapıldı. Bu geçişe bağlı olarak başlık için önemli bir gecikme beklemiyoruz."

Star Wars KOTOR remake el değiştirdi

Burada söz konusu AAA projenin Star Wars KOTOR remake olduğu konusunda hemen hemen bütün oyuncular hemfikir. Bu detayın üzerine ayrıca Gamescom'da Embracer Group stüdyolarından yeni duyurular göreceğimizi de belirttiklerini ekleyelim.

Saber Interactive'i tanımanız adına size geliştirdiği oyunlardan bazı örnekler verelim. Stüdyo daha önce World War Z, SnowRunner, Timeshift, Evil Dead: The Game gibi bazı yapımlara imzasını atmıştı. Aynı zamanda Halo: The Master Chief Collection ve Crysis Remastered projeleri de yine bu stüdyodan geliyor. Haliyle oyuncuların Star Wars KOTOR remake için özellikle ResetEra forumlarında oldukça umutlu olduğunu görüyoruz. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 07:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars KOTOR remake el değiştirdi
İlginizi Çekebilir