Star Wars: Skeleton Crew duyuruldu

Ersin Kılıç 27.05.2022 - 01:44
Star Wars Celebration etkinliğinde birçok videonun yanı sıra baş rolünede Jude Law'ın yer aldığı Star Wars: Skeleton Crew dizisi de duyuruldu.

Star Wars Celebration etkinliği gerçekten de dolu dolu geçiyor. The Mandalorian 3.sezon yayın tarihi ve Andor dizisi fragmanı gibi bilgilere ulaştığımız etkinlikte sürpriz bir duyuruya daha imza atıldı. Ünlü oyuncu Jude Law'ın yer alacağı Star Wars: Skeleton Crew dizisi duyuruldu.

Star Wars: Skeleton Crew duyuruldu

Diğer yapımlarda olduğu gibi ülkemizde 14 Haziran'da yayın hayatına başlayacak olan Disney+ platformunda yayınlanacak olan bu yeni seri hakkında çok fazla bilgi verilmese de hikaye hakkında bazı detaylar ve yapımcı kadrosu paylaşıldı.

Star Wars: Skeleton Crew duyuruldu

Bu yeni serinin 80'lı yıllarda yayınlanan klasik Amblin furyasına benzeyeceği belirtilmiş. Amblin Entertainment, 80'li yıllarda çıkarmış olduğu E.T., Gremlin ve Geleceğe Dönüş gibi seriler ile oldukça başarılı işlere imza atmış ve bu yıllara damga vurmuştu. Yani yeni Star Wars projemiz o dönem filmlerinin galaktik bir versiyonu olacak da diyebiliriz.

Dizide küçük bir gezegenden çok uzaklarda kaybolan ve evlerinin yolunu bulmaya çalışan 10 yaşındaki bir grup çocuğun hikayesi anlatılacak. Hikayenin Star Wars: Return of the Jedi'dan sonra ve The Mandalorian, Ahsoka gibi diziler ile paralel bir dönemde geçeceği belirtilmiş.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 13:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Skeleton Crew duyuruldu
İlginizi Çekebilir