Star Wars: Tales of the Jedi çıkış tarihi ve fragmanı geldi

Murathan Özlü 11.09.2022 - 17:27
Star Wars: Tales of the Jedi çıkış tarihi 26 Ekim 2022 olarak açıklandı ve dizi için ilk resmi fragman yayınlandı

Star Wars: Tales of the Jedi çıkış tarihi açıklandı ve dizi için ilk resmi fragman yayınlandı. Tales of the Jedi, Star Wars evreninin "Prequel" döneminde geçecek ve Ahsoka ile Count Dooku'nun gençliğine odaklanacak.

Disney, dizinin çıkış tarihini 26 Ekim 2022 olarak duyurdu. Star Wars animasyon dizisi Tales of the Jedi  Mayıs ayındaki Star Wars kutlamaları sırasında duyurulmuştu.

Star Wars: Tales of the Jedi çıkış tarihi duyuruldu

Dizi Ahsoka ve Count Dooku'nun hayatlarının belirli dönemlerine yoğunlaşacak. Ahsoka ile ilgili kısımlar hayatının çeşilti dönemlerinden, çocukluğundan Order 66'ya kadar kesintiler içerecek. Bu döneme Anakin'den Jedi'lık eğitimi aldığı dönem ve Klon Savaşları da dahil. Count Dooku'nun hikayesinde ise Qui-Gon Jinn'i ( Liam Neeson seslendirecek) ve Mace Windu'yu görüyoruz.

Star Wars: Tales of the Jedi
6 bölümlük mini dizinin senaristliğini, sevilen Star Wars animasyonları Star Wars Rebels ve Clone Wars'da da görev alan Dave Filoni üstlenecek. Filoni,  Ahsoka'nın geçmişini aydınlatmaya odaklanacak. Star Wars: Ahsoka dizisinin de yolda olduğunu hatırlatalım.

Tales of the Jedi, Andor, The Mandalorian sezon 3 derken Star Wars severleri güzel bir dönem bekliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Tales of the Jedi çıkış tarihi ve fragmanı geldi
İlginizi Çekebilir