Star Wars The Old Republic eklenti paketi ertelendi, 2022 yılında çıkacak

Murathan Özlü 8.12.2021 - 16:54
Star Wars The Old Republic eklenti paketi ertelendi. 14 Aralık'ta çıkması gereken Legacy of the Sith, 15 Şubat 2022'ye ertelendi.

Normal şartlarda önümüzdeki hafta (14 Aralık) çıkması gereken Star Wars The Old Republic eklenti paketi ertelendi. SWTOR'un yeni eklenti paketi SWTOR'un yeni eklenti paketi Legacy of the Sith, 15 Şubat 2022'ye ertelendi. Yeni Star Wars The Old Republic eklenti paketi ile birlikte önemli karakterler oyuna dönecek.

Star Wars The Old Republic eklenti paketi ertelendi 

Legacy of the Sith proje yönetmeni Keith Kanneg, erteleme kararının yakın dönemde oyunu test eden oyuncuların geri dönüşleri sonucunda verildiğini ifade etti:

" Ekibimiz Legacy of the Sith'in geliştirilme sürecinde yoğun tempoyla çalışıyor ancak oyunun çıkış süresi yaklaşınca, bir miktar daha süreye ihtiyacımız olduğuna karar verdik. Süreç içerisinde değiştirdiğimiz kısımlara yoğunlaşacak ve bizim istediğimiz kalitede, sizin de hakkettiğiniz seviyede bir oyun çıkması için ekstra testler yapacağız."

Star Wars The Old Republic eklenti
Kanneg ayrıca, oyunun Public Test Server' ( Herkese açık Test Suncusu) da bulunduğu süre boyunca oyunculardan gelen geri dönüşlerin, paketi şekillendirmede kritik rol oynadığını ifade etti.

Star Wars: The Old Republic'in sekizinci genişleme paketi olacak olan Legacy of the Sith, planlandığı tarihte çıkabilseydi Star Wars: The Old Republic 10.cu yıl etkinlikleri ile de birleşmiş olacaktı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 07:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars The Old Republic eklenti paketi ertelendi, 2022 yılında çıkacak
İlginizi Çekebilir