Star Wars: The Old Republic Steam'de yayınlandı

Özgür Deveci 23.07.2020 - 14:52
BioWare tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan MMORPG oyunu Star Wars: The Old Republic Steam mağazasında yayınlandı.

İlk olarak 2011 yılında çıkışını gerçekleştiren ikonik MMO oyunu Star Wars: The Old Republic, Steam'de oynaması ücretsiz olarak yayınlandı.

Star Wars: The Old Republic, sizi hikaye odaklı Star Wars efsanesinin merkezine yerleştiren ve oynaması ücretsiz seçeneğine sahip olan tek devasa çok oyunculu çevrimiçi oyundur. Jedi, Sith, Ödül Avcısı veya diğer birçok ikonik Star Wars rolünden biri olarak oynayın ve klasik filmlerden önceki üç bin yılda çok uzaklardaki galaksiyi keşfedin. 5 anlatım genişletmesiyle birlikte Güç’ün Aydınlık veya Karanlık tarafında ilerlemeyi seçerek kendi Star Wars maceranızın kahramanı olun.

Star Wars: The Old Republic Steam'de yayınlandı

Star Wars: The Old Republic Steam'de yayınlandı

Karakter seviyesi geliştikçe ilerleyen bir hikaye örgüsüyle sosyal unsurları bir araya getiren oyun, çıkışından 3 gün sonra bir milyon abone kazanarak tarihte en hızlı büyüyen MMO ünvanını almıştı. Oyun, Steam sayfasından ücretsiz bir şekilde indirilip, oynanabiliyor. Ancak oyunun opsiyonel olarak bir de abonelik sistemi bulunuyor. Böylece oyunda ilerledikçe Onslaught, Knights of Eternal Throne ve Knights of the Fallen ek paketlerine de erişim sağlayabiliyorsunuz. Buna ek olarak oyunun Steam sürümü Jedi Bundle, Sith Bundle ve Galactic Leisure Bundle olmak üzere üç farklı kozmetik paketi içeriyor. Aralarındaki en uygun paket olan Galactic Leisure Bundle, 34,99 TL fiyat etiketine sahipken Sith ve Jedi Bundle paketleri 179,99 TL fiyat etiketlerine sahip.

Temel Özellikler

Kahramanınızı oluşturun: İster bir Jedi, ister bir Sith ya da seçeceğiniz diğer 6 klasik Star Wars rolünde kendi efsanenizi yaratın. Karanlık tarafta mı Aydınlık tarafta mısın: Oyun içinde yapacağınız seçimler ile Aydınlık tarafta olabilir ya da karanlık tarafta kaderinizi belirleyebilirsiniz.

Birlikte keşfedin: Dünyanın dört bir tarafından arkadaşlarınızla kuracağınız Loncalar ile onlarla beraber maceralara katılın, beraber savaşın Destansı Star Wars savaşları: düşmanlarınıza karşı, ışın kılıçlarınız ile yada ağır zırhlı silahlarınız ile devasa multiplayer haritalarda savaşın.

Yeni geminizin kaptanı olun: Operasyonlarınızın merkezi olacak ve destansı uzay savaşlarını yöneteceğiniz Uzay Gemi’nizi kazanmak için mücadele edin.

Tüm özellikleri ile bir MMO: Arkadaşlarınıza katılın ve oyuncu vs oyuncu Warzone’ları, çoklu-grup operasyonları, Loncalar, açık arttırma evleri, ve diğer birçok özelliği deneme şansına sahip olun.

Son olarak oyunun Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2020 21:44
Tabi birçok oyunda olduğu gibi Türkçe dil seçeneği bu oyunda da yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2020 16:33
Bu oyunu oynayan mı kaldı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2020 16:20
İşte bunların hepsi for honor oyun motoru sayesinde oldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2020 16:15
Heey gidi günler hey çoçuklar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2020 16:14
Yaşasın çok sevinçliyim...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: The Old Republic Steam'de yayınlandı
İlginizi Çekebilir