Starcraft II: Heart of Swarm geliyor, peki ya Warcraft IV gelse?

Ceyda Doğan 31.01.2013 - 11:06
İki efsane yan yana gelirse
Warcarft gibi bir efsaneyi, Starcraft gibi bir efsaneyle yan yana hiç düşündünüz mü? Söz konusu Warcraft veya Starcraft olduğunda oyunseverlerin ne kadar heyeanlandığını biliyoruz. Starcraft II: Heart of Swarm merakla beklenirken, Warcraft 4'ün de gelmesi güzel olmaz mıydı?

A New Dawn olarak tanınan bir Warcraft takımı, Starcraft II için güzel bir mod geliştirmiş. Warcraft 4'in geleceğinden değil ya, Blizzard'ın seslerini duyması için oldukça sıkı çalışıyorlar. Yeni mod'larına Starcraft 2, Warcraft: A New Dawn ismini vermişler. World of Warcraft sınıflarını ve Starcraft II'nin motoru kullanılarak modu geliştirilmişler. Ork'ların, Murlock'ların ve zeplinlerin zerg ve protos'ların binalarının arasında savaştığına şahit olmak, kesinlikle görebileceğimiz en güzel mod'lardan biri olabilir. Sadece Ork'lara, Murlock'lara ve zeplinlere değil, aynı zamanda da diğer sınıflar için de modu geliştirmeye çalıştıklarını belirtiyorlar. A New Dawn çalışmaya devam ettiğini, Warcraft'ın tüm sınıflarını moda koyacaklarını ve Blizzard'ın da buna cevap vermesini umarak yollarına devam ettiklerini açıkladılar.

İşte yayımlanan videoları. Videoda bazı eksiklerin olduğunu ve bu modun da değişebileceğinin altını çizelim. İyi seyirler.

Starcraft II: Heart of Swarm geliyor, peki ya Warcraft IV gelse?


Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Starcraft II: Heart of Swarm geliyor, peki ya Warcraft IV gelse?
İlginizi Çekebilir