Starcraft MMO'su Battle.net'te yerini aldı

Berkant Jeff Akarcan 19.02.2013 - 09:28
Blizzard bir Starcraft MMO'su yapana kadar bu modla yetinmek zorunda kalacağız
Yaklaşık iki sene önce Ryan Winzen adlı mod yapımcısının duyurduğu Starcraft 2 motoruyla World of Warcraft mekaniklerini birleştiren Starcraft MMO'su bugün Battle.net'teki modlar arasında yerini aldı.

Starcraft MMO'su Battle.net'te yerini aldı
StarCraft Universe: Chronicles of Fate ismiyle yayınlanan mod paketinde birçok farklı harita yer alıyor ve Starcraft dünyasında geçen bir MMO'ymuş gibi davranıyor. Ancak Starcraft 2 sunucuları doğal olarak bir MMO tarzında olmadığı için açık dünya bir MMO modu beklememekte fayda var. Winzen ve ekibinin hazırladığı modda bir nevi instance'dan instance'a koşuyorsunuz. Zaten World of Warcraft'ta da çok farklı bir şey yaptığınız söylenemez. Ya da günümüzdeki herhangi bir MMO'da. Terran ve Protoss ırklarından sekiz farklı karakter sınıfı seçip oyuna giriyoruz ve arkadaşlarımızla beraber karakterimizi geliştiriyoruz. Karakterimiz seviye atlayabiliyor ve yeni yetenekler seçebiliyor.

Starcraft Universe modunun geliştirici ekibinin beş kişiden oluştuğunu düşünürseniz ve bu beş kişinin gerçek hayatta hiç yüzyüze gelmediğini düşünürseniz ne kadar zor bir iş yaptıklarını anlayacaksınız. Ama oyunlara olan tutku elbette her şeyin ötesinde. Henüz betada olan Starcraft Universe'in doğal olarak şu an tek kişilik modu oynanıyor ancak ekip her şeyin doğru çalıştığına inandığı zaman tam sürüme yükseltecek modu ve multiplayer olarak da oynayabilir olacağız. Bir GZS motoru ile tam anlamıyla bir MMO yaratmak oldukça güç olsa da en azından muhtemel bir resmi Starcraft MMO'suna ışık tutacaktır Starcraft Universe.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Starcraft MMO'su Battle.net'te yerini aldı
İlginizi Çekebilir