State of Decay 2 oyununa 20 GB boyutunda güncelleme geldi

Hürkan Çalışkan 3.06.2018 - 14:32
Oyunda performans ve oynanış iyileştirmeleri yapıldı.

Undead Labs tarafından geliştirilen State of Decay 2 için 20 GB’lık bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme çeşitli performans ve oynanış düzenlemelerini içeriyor.

 20 GB boyutunda güncelleme ile önemli sorunlar çözüldü

Bildiğiniz gibi State of Decay 2 geçtiğimiz günlerde çıkışını gerçekleştirdi ve bu süre zarfında da oldukça başarılı oldu. Ancak oyun çıkışı ile birlikte ciddi hataları da beraberinde getirdi. Oyun içerisinde yaşanan çökmeler, bellek hataları ve çok oyunculu modunda gözle görülebilen sorunlar meydana geliyordu. Geliştirici Undead Labs bu sorunları düzeltmek, oynanışı iyileştirebilmek için çalışmaya başladı ve tam 20 GB’lık bir güncelleme yayınladı.

Oldukça önemli düzeltmeleri barındıran 1.2 güncellemesi, oyun stabilitesine ve netcode optimizasyonuna göre düzenlendi. Çok oyunculu modda araç kullanırken yaşanan tuhaf durumlar, bellek hataları ve çökmeler ele alındı. Ayrıca el bombaları ile ilgili yaşanan oyun hatası ve gölge titremesi gibi sorunlarda düzeltildi. 3 harita içerisinde de yaşanan araç ve oyuncuların sıkışıp kalma, sınırsız düşme döngüsü gibi sorunlar da çözüldü.

Undead Labs stüdyo başkanı Jeff Strain güncellemenin sonuna eklediği kişisel not ile, State of Decay 2 için büyük planlarının olduğunu ve büyük planları gerçekleştirme fırsatı sundukları için oyunculara teşekkür ettiğini belirtti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 18:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
State of Decay 2 için tam 20 GB’lık güncelleme yayınlandı
İlginizi Çekebilir