State of Play sunumunda yapılan tüm duyurular

Ersin Kılıç 6.08.2020 - 23:04
Sony, geçtiğimiz dakikalarda başlayan State of Play etkinliğinde yeni duyurulara imza attı. Playstation 4 ve VR oyunlarına odaklanan sunumdaki duyuruları derliyoruz.

State of Play etkinliği ile birlikte bildiğiniz gibi Sony oyun tanıtımlarına dijital olarak devam ediyor. Son düzenlenen etkinlikte Playstation 5 oyunlarına yer verilmiş ve bu sunumda birçok duyuruya da imza atılmıştı. Yeni State of Play sunumunda ise PS5 için çıkacak büyük oyunlarından ziyade Playstation 4, Indie ve PS VR duyuruları yapılacağı açıklanmıştı. Biz de bu sunumda yapılan tüm duyuruları bu haberde derledik.

State of Play sunumunda yapılan tüm duyurular

Crash Bandicoot 4: It's About Time için yeni video yayınlandı

State of Play sunumu yeni Crash Bandicoot oyunu ile açıldı. Crash Bandicoot 4: It's About Time isimli bu yeni oyunda serinin kökenlerine bağlı bir oynanış göreceğiz. orijinal oyunların yanı sıra bazı çizgi filmlerden ve animasyonlardan da esinlenen yeni oyunda ayrıca yeni hareketler ve oynanış dinamikleri de bulunacak. 2 Ekim'de çıkacak oyunun yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Hitman 3 için Playstation VR desteği duyuruldu

Geçtiğimiz State of Play sunumunda duyurusu yapılan Hitman 3 için Playstation VR desteği duyuruldu. Oyunu baştan sona PS VR desteği ile oynayabilecek ve suikastlere ayrı bir hava katmaya çalışacağız.


Braid Anniversary Edition duyuruldu

Bir döneme damgasını vuran ve bağımsız oyunların bu kadar yükselmesinde önemli bir etken olan Braid için Anniversary Edition sürümü duyuruldu. 2008 yılında çıkan oyunun bu yeni sürümü hem çözünürlük olarak daha iyi olacak hem de daha iyi animasyon ve görsel kaliteye sahip olacak. Braid Anniversary Edition, 2021 yılının ilk aylarında karşımıza çıkacak.

The Pathless için yeni oynanış videosu yayınlandı

Tamamen açık dünya bir oynanışa sahip olan The Pathless'ın bu yeni videosunda oyunun sahip olduğu ana dinamiklere yer verilmiş. Oldukça hızlı bir oynanışa sahip olan The Pathless'te yanımızda bulunan Şahin sayesinde havada süzülebilecek ya da farklı aksiyonlar içerisine girebileceğiz. Ayrıca topladığımız kristaller sayesinde Şahin'in sahip olduğu bazı özellikleri güncelleyebileceğiz. Bulmaca dinamiklerine de sahip olan oyunda herhangi bir harita bulunmayacak. Bunun yerine karakterimizin maskesini kullanarak yeni görev ve keşfedilecek noktaları görebileceğiz. Boss savaşlarının da yer aldığı The Pathless bu yıl sonunda Playstation 5 için çıkacak.

Spelunky 2 için yeni video yayınlandı

Spelunky 2, 15 Eylül 2020'de Playstation 4 için çıkacak.

Genshin Impact için yeni video yayınlandı


Aeon Must Die, 2021'de Playstation 4'e geliyor


Busnax için oynanış videosu yayınlandı

Böcek yakalama üzerine kurulu oynanışıyla dikkat çeken oyunun yeni videosu yayınlandı. Mini oyunlar ile süslenen oynanışa baktığımızda bu mini oyunların yanı sıra bazı güncellemeler yapabileceğimizi de görüyoruz. Görevleri yerine getirdikçe kampın gelişiini sağlayacak ve yeni görevlerin de kilidini açacağız.

Vader Immortal, Playstation VR için geliyor

Playstation VR için özel olarak geliştirilen oyunda kılıç dövüşlerinden Force kullanımına kadar farklı dinamikler bulunacak. Oyunun 25 Ağustos'ta çıkacağını da hatırlatalım.

Control Awe için ilk video yayınlandı

Geçtiğimiz yılın en farklı yapımlarından biri olan Control'ün Awe isimli indirilebilir içeriğinden ilk video geldi. Oyunun 2.genişleme paketi olan Awe'de hikaye adına çok daha farklı gizemleri öğreneceğiz.

Puzzle platform türündeki Pedestrian, Ocak ayında çıkacak

Hood: Outlaws & Legends, Playstation 5 için duyuruldu

Çoklu oyuncu modlarına odaklanan Hood: Outlaws & Legends, 2021 yılında Playstation 5 için çıkacak

Temtem, Playstation 5'e geliyor

Pokemon oyunlarından esinlenen ve daha önce PC versiyonu ile karşılaştığımız Temtem, Playstation 5 için duyuruldu. Konsolda arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz yapım 2021 yılında Playstation 5'e gelecek.

Godfall için yeni video yayınlandı

Oyunun dövüş sistemine odaklanan bu yeni videoda Godfall'ın genel oynanış dinamiklerine yer verilmiş. Playstation 5 için duyurulan ilk oyunlardan biri olan yapımda hikaye modunun yanı sıra online oynayabileceğiniz modlar da bulunacak. Toprak, Hava, Su ve Ateş olmak üzere dört temaya odaklanan oyunda ufak ek ödemelerin olmayacağı da açıklandı. Yakın dövüş sisteminin ön planda yer aldığı Godfall'da beş farklı silah sınıfı bulunacak. Her silah sınıfının kendine has kombo sistemi bulunacak. Örneğin ikili bıçak oyundaki en hızlı kullanacağınız silah sınıfı olurken iki elle kullandığınız büyük silahlarda daha ağır ataklar yapacaksınız.

Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 08:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2020 21:00
Ps5 fiyat acikla tam cikis acikla izdiham olmadan alinabilirligi acikla vb bo the order 2 fragman olsaydi godfall cöpunun yerine harika olurdu gow harici hic bi kilicli bowlu oyun sarmiyo cunku
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2020 14:52
Godfall dövüş sistemi bence amatörden hallice olmuş, God of War gibi, bir şaheser varken bunu PS5'in çıkış oyunu yapmaları hoş olmadı. Cory Barlog'dan biraz yardım alsalarmış demeden duramıyor insan.
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2020 09:27
Ps5 in çıkış oyunu değil bu. Bu oyun pc yede geliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2020 21:22
kötü berbat iğrenç olmamış
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2020 14:50
Xbox sunumu kadar rezalet olmasa da kötüydü beklentiyi karsilayamadi
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2020 17:04
Ana sunumu degil bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2020 16:50
Bu gene iyi , ps4 çıktığında oyun yoktu. Ama sonradan toparladı. Bu nesilde de aynı şey olacaktır. İlk iki üç sene sönük geçer.
Kalan Karakter: 300 Gönder
State of Play sunumunda yapılan tüm duyurular
İlginizi Çekebilir