State of Play sunumunda yapılan tüm duyurular

Ersin Kılıç 9.07.2021 - 00:03
Sony, State of Play etkinliğinde yeni duyurulara imza attı. Deathloop ve 3.parti oyunlara odaklanan sunumdaki duyuruları derliyoruz.

State of Play etkinliği ile birlikte bildiğiniz gibi Sony oyun tanıtımlarına dijital olarak devam ediyor. Son düzenlenen etkinlikte Horizon Forbitten West oyununa yer verilmiş ve bu sunumda uzun bir oynanış videosu ile karşılaşmıştık. Yeni State of Play sunumunda ise odak noktasının Bethesda imzasını taşıyan Deathloop ile birlikte 3.parti oyunlar olacağı daha önceden açıklanmıştı. İşte biz de geçtiğimiz dakikalarda sona eren bu sunumda yapılan tüm duyuruları bu haberde derledik.

State of Play sunumunda yapılan tüm duyurular

Moss Book II duyuruldu

State of Play etkinliği yeni bir Playstation VR oyunu olan Moss Book II ile açılışını yaptı. İlk oyunda olduğu gibi küçük bir fareyi yöneteceğimiz oyunun fantastik bir dünyası olacağını ve karakterimizin yakın dövüş dinamikleri dışında bazı yeteneklere sahip olacağını da görüyoruz. Oyunun duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

AYni duyurulan Arcadegeddon erken erişime açıldı

Arena shooter türünde olan oyunda karakter özelleştirme gibi özelliklere sahip olacağız. An itibari ile PS5 üzerinden erken erişime açılan oyunun videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Tribes of Midgard sezon 1 duyurusu geldi

Oyunun bu yeni videosu yayınlanacak ücretsiz içeriklere odaklanmış durumda. Wolf Saga adı verilen ilk sezon güncellemesinde yeni bölgeler ve yeni görevler ile birlikte yeni yeteneklere ve boss savaşlarına yer verilecek. Ayrıca bu sezon ile birlikte oyuna yeni bir karakter de ekleniyor. Sezon 1 ile birlikte karakteriniz üzerinde daha çok özelleştirme yapabileceğiniz Rün sistemi de oyuna eklenecek.

F.I.S.T. için yeni bir video yayınlandı

İlk videosundan beri dikkatle takip ettiğimiz F.I.S.T. için yeni bir video yayınlandı. 2D oynanışı üç boyutlu grafikler ile birleştiren yapımda özellikle dövüş dinamiklerinin oldukça eğlenceli gözüktüğünü söylememiz gerek.

Hunter's Arena Legends, Ağustos'ta çıkıyor

Mistik bir dünya, online dinamikler üzerine kurulu ve hızlı karak verme dövüşlerde oldukça önemli olacak. Silahlar üzerinde bazı özelleştirmelere de izin veren oyunda iblislere ve diğer oyunculara karşı mücadele etmemiz gerekecek. Solo ve üç kişilik Battle Royale modlarına sahip olan Hunters Arena Ağustos ayında PS4 ve PS5 için çıkacak. Ayrıca oyun Playstation Plus üyelerine çıktığı dönem ücretsiz olarak verilecek.

SIFU için yeni oynanış videosu yayınlandı

Adından da anlaşılabileceği gibi yakın dövüş konusunda yeteneklerimizi konuşturacağımız SIFU için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Karakterin farklı yaş dönemlerine gittiğimiz bu oynanış videosunda yine bol bol dövüş sekansına yer verilmiş. Oyunun 2022 yılının ilk aylarında çıkacağı da açıklandı.

Jett için yeni video yayınlandı

May isimli bir karakteri yönettiğimiz oyunda yıldızlararası bir yolculuk sonunda okyanus ağırlıklı bir gezegene ulaşacağız. Genel olarak uzay aracımız ile seyahat edeceğimiz oyunun keşfetme dinamikleri üzerine kurulduğunu söyleyebiliriz. Farklı yaşam formları bulacağımız ve kaynak arayışına çıkacağımız oyunda gizemli bir hikayeye de yer verilecek. Oyunun bu yıl içerisinde çıkacağı da belirtilmiş.

Kimetsu No Yaiba için oynanış videosu yayınlandı

Geçtiğimiz günlerde batıya geleceği açıklanan Kimetsu No Yaiba (Demon Slayer) için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Son dönemin en başarılı manga ve animelerinden biri olan seri için yayınlanan bu videoda seriyi takip edenlerin çok da yabancı olmadığı bir bölüme yer verildiğini görüyoruz.

Lost Judgement için aksiyon dolu bir video geldi

İlk oyunda olduğu gibi Takayuki Yagami'yi kontrol edeceğimiz Lost Judgement oyununda tıpkı Yakuza serisinde olduğu gibi yakın dövüş dinamiklerinin yanı sıra oyunun kendine has yönleri de ön plana çıkacak. Etrafı araştırmanın ve olay mahallindeki ipuçlarını bulmanın oldukça önemli olduğu oyunun Eylül 'de çıkacağını da hatırlatalım.

Death Stranding Director's Cut detayları açıklandı

E3 2021 döneminde duyurulan Death Stranding Director's Cut için beklenen detay videosu nihayet geldi. Yayınlanan bu videoda yeni hikaye görevleri, geliştirilmiş yakın dövüş dinamikleri, yeni silahlar, atış poligonu, sabitlenen silahlar, yeni kargo araçları, yeni rampalar ve garip ama Fragile yarış pistleri oyuna eklenecek. Yani otoyol yaptığınız gibi bu sefer de yarış pisti yapıp diğer oyuncular ile paylaşabileceksiniz. 24 Eylül'de çıkacak oyunun bu detay videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz

Deathloop yeni oynanış videosu yayınlandı

Daha önce birçok başarılı oyuna imza atan Arkane stüdyosunun geliştirdiği Deathloop bildiğiniz gibi daha önce yapılan anlaşmalar sebebiyle PC dışında Playstation konsollarına gelecek. Muhtemelen oyunun açılışında Microsoft Game Studios ibaresini görmek şaşırtıcı ve farklı olacaktır. Adından da anlaşıldığı gibi büyük bir döngü üzerine odaklanacak yapımda her döngüde yeni sırlar keşfedecek ve o bölümdeki ezeli rakibimizi alaşağı etmeye çalışacağız. Yeni yetenekler ile birlikte oyun alanının farklı noktalarına da ulaşabileceğimiz oyunda öldürme yeteneklerimiz de aynı doğrultuda gelişim gösterecek. Deathloop ön inceleme içeriğimizde oyuna dair birçok detaya da yer vermiştik. 14 Eylül'de çıkacak oyunun yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2021 02:37
sony senin varya Alllah belanı versinn İnsanları ps5 ps5 diye kandırdın adam gibi oyun çıkartamıyon lan. Bu leşşş oyunlarla devam edersen değil ps5 ps6 bile almam. Param var evet imkanım var ama almıyorum protesto ediyorum ....
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2021 16:19
Ulan madem ps 5 almadın neden adamlara almadığın konsola oyun çıkarmıyor diye beddua ediyosun? Çocukmusun sen??
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2021 20:49
12:51 valla ister üzülsün ister üzelmesin umrumda olmaz almam yani alan gittin 1 8 bin tl lik ps5 de yukarıda ki oyunları oynasın dostum ne diyimm Bana oyunla lazım adam gibi oyun yapsınlar 1000 tl den satsınlar fakat yukarıdaki oyunlar lada kimseyi kandırmasınlarr
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2021 12:51
Sony buna çok üzüldü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
classlord23
classlord23 10.07.2021 11:20
Sony sayende paramız cebimizde kalıyor.
Devam et böyle oyunlar çıkar sürekli
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2021 20:39
Öteki sunumlara göre daha fazla oyun gösterildi ama yarısı duyurulmuştu.
Sony böyle giderse sonu yaş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2021 13:15
Beklentiyi düşürmek için öncesinden listeyi verdiler ama insan en azından beklenen oyunlarla ilgili birkaç bilgi verir...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2021 12:39
Deadtloop dedin oyun ney yaw , bedava almam boş anlamsiz sifir enjeksiyon bir oyun tanitila tanitila boş sunum
Kalan Karakter: 300 Gönder
State of Play sunumunda yapılan tüm duyurular
İlginizi Çekebilir