Steam Deck geliştirici kiti arayüzü sızdırıldı

Eren Eroğlu 24.09.2021 - 11:41
Steam Deck geliştirici kitinin arayüzü ve görünümü ortaya çıkmış bulunuyor. Video, cihazın final sürümünü temsil etmiyor.

Paylaşılmış olan sızıntı, elbette bir anda ortaya çıkmadı. Bildiğimiz üzere oyun geliştiricileri, konsollar resmî olarak piyasaya sürülmeden önce bir geliştirici kiti alıyorlar. Böylece, Bloody Spell oyununun geliştiricisi de bir geliştirici kiti elde etmiş. Steam Deck'in geliştirici kitinin arayüzünü paylaşmaya karar veren geliştirici, videoyu ilk olarak Weibo isimli bir platformda yayımlamış olsa da, daha sonrasında Reddit'te de paylaşıldı.

Steam Deck geliştirici kiti arayüzü sızdırıldı

Paylaşılmış olan videoya bir göz attığımızda, oyunun o kadar iyi optimize bir şekilde çalışmadığını görüyoruz. Valve'ın el konsolunun piyasaya çıkmasına henüz biraz daha zaman olsa da, geliştiricilerin Steam Deck için ayrı bir optimizasyon yol haritası izlemesi gerekecek. Ayrıca, Steam Deck hakkında açıklamalar yapan bazı geliştiriciler, cihazdan oldukça memnun gözüküyorlar. Cihazın test sonucunun oldukça tatmin edici olduğundan bahseden Bloody Spell ekibi, mükemmel performansı yakalamak için bazı optimizasyon ve hata ayıklama testleri yapmaları gerektiğini de belirtiyor.

Steam Deck geliştirici kiti arayüzü sızdırıldı

Steam Deck geliştirici kiti arayüzünün sızdırılması ile birlikte, el konsolunun nasıl bir arayüze sahip olacağını artık biliyoruz. Ayrıca, paylaşılmış olan videoda, cihazın vereceği performans (Final sürümü değil) ve oynanış deneyimi gibi bazı unsurlar da dikkat çekiyor. Steam Deck'in elde edeceği başarı, oyun dünyasında bazı değişikliklere yol açacak. Eğer cihaz gerçekten başarılı olursa, Steam'den çekilen bazı şirketlerin (Ubisoft) geri döneceği konusunda bazı açıklamalara da şahit olmuştuk. Steam Deck geliştirici kiti hakkında Reddit'te paylaşılan videoya buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2021 20:07
Bu cihaz psp gibi piyasayı yıkıp geçecek. emülasyon ve steam kutuphanesi olayı sağlam bir yapı olusturacagından beklentim çok büyük. önceki unutulan konsol oyunlarınıda oynayabilme şansı var. programcılar biraz uğraştı mi en fazla 1 veya 2 yıl içinde emülasyon tamamlanır bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2021 13:38
Bu cihaz steam in gamepad i gibi patlayacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam Deck geliştirici kiti arayüzü sızdırıldı
İlginizi Çekebilir