Steam indirim tarihleri belli oldu

Eren Eroğlu 28.10.2021 - 21:17
Steam indirim tarihleri resmî olarak açıklanmış bulunuyor. Ayrıca Steam Cadılar Bayramı İndirimi de başlamış bir durumda.

Steam indirim tarihleri, başlangıçlarından haftalar veya aylar önce gerçekleşen sızıntılar ile karşımıza çıkıyordu. Ancak bu seferki indirim tarihleri, bizzat Valve tarafından yayımlanmış bulunuyor. Steamworks sayfasında yayıncılar ve geliştiriciler için paylaşılmış olan belgeler, Steam'in büyük indirim tarihlerini gözler önüne seriyor. Ayrıca, Steam Cadılar Bayramı İndirimi'nin de an itibariyle başladığını belirtmiş olalım.

Steam indirim tarihleri belli oldu

Oyun dünyasının en önemli platformlarından bir tanesi olan Steam, her senenin belirli başlı zamanlarında düzenlediği büyük indirimler ile de kendisine bir ün edinmiş durumda. An itibariyle başlamış olan Steam Cadılar Bayramı İndirimi, oyunculara birçok önemli fırsat sunarken; 2021 yılı içerisinde düzenlenecek olan diğer büyük indirim tarihleri de belli olmuş bulunuyor.

Steam indirim tarihleri belli oldu

Cadılar bayramı indirimi, Steam'in en büyük indirimlerinden olan yaz veya kış indirimleri kadar devasa olmasa da, içerisinde birçok önemli fırsat da barındırıyor. Ayrıca senenin final; fakat en büyük indirimlerinden bir tanesi olacak olan kış indirimi, 22 Aralık itibariyle başlayıp, 5 Ocak 2022'ye kadar oldukça uzun bir indirim sürecine sahip olacak.

  • Steam Cadılar Bayramı İndirimi | 28 Ekim - 1 Kasım 2021 (An itibariyle başladı)
  • Steam Sonbahar İndirimi | 24 - 30 Kasım 2021
  • Steam Kış İndirimi | 22 Aralık 2021 - 5 Ocak 2022
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam indirim tarihleri belli oldu
İlginizi Çekebilir