30 TL'ye satılan Odysseus Kosmos'un ilk bölümü bedava oldu

Ersin Kılıç 23.07.2018 - 10:29
Bedava oyun isteyen?

Steam üzerinden normalde 30 TL'ye satılan Odysseus Kosmos and his Robot Quest oyununun ilk bölümü an itibari ile bedava oldu. Tüm bölümleri 30 TL gibi bir fiyata satılan oyunun ilk bölümünü Steam kütüphanenize bedava olarak ekleyebilirsiniz. Tabi severseniz devam bölümlerini satın almanız de gerekebilir.

Odysseus Kosmos and his Robot Quest, Steam'de bedava oldu

Odysseus Kosmos and his Robot Quest oyununda kocaman bir uzay gemisinde tek başına kalan bir karakteri yönetiyor ve onun robotu ile birlikte başından geçenlere tanıklık ediyoruz. Oldukça şirin bir grafik yapısı ve oynanışı bulunan Odysseus Kosmos and his Robot Quest'un Steam inceleme notlarına baktığımızda ise oldukça olumlu ibaresi gözümüze çarpıyor. Yani 12 Ocak 2018'de çıkan oyunu deneyimleyen oyuncuların, çoğunlukla oyundan memnun kaldıklarını da söyleyebiliriz.

Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilir ve ilk bölümü bedava indirebilirsiniz.

Görsel anlamda çok iddialı olmasa da kendine has bir grafik tarzı olan oyunun sistem gereksinimleri de tabi ki oldukça düşük. Windows 7 ve üzeri bir işletim sisteminin yanı sıra 2 GB Ram ve 200 MB'lık bir depolama alanı oyunu deneyimlemeniz için yeterli.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 09:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam'de 30 TL'ye satılan Odysseus Kosmos BEDAVA oldu
İlginizi Çekebilir