Steve Jobs filminin çıkış tarihi açıklandı

Berkant Jeff Akarcan 4.01.2013 - 11:00
jOBS bir kaç ay sonra bizlerle
Teknoloji dünyasının gelmiş geçmiş en önemli isimlerinden, rahmetli Steve Jobs'ın hayatını anlatacak olan film jOBS'ın vizyon tarihi Nisan 2013 olarak açıklandı.

Steve Jobs filminin çıkış tarihi açıklandı
Apple'ın eski CEO'su Steve Jobs'u Ashton Kutcher'ın canlandırdığı film, ilk olarak bu ay sonunda gerçekleştirilecek olan Sundance Film Festivali'nin kapanış gecesinde gösterilecek. Üç ay sonra da genel izleyiciyle buluşacak.

Matthew Whitely'nin yazdığı, yönetmen koltuğunda da Michael Stern'in oturduğu filmin görüntü yönetmenliğini Oscar ödüllü Russell Carpenter üstleniyor. Filmin senaryosu, Steve Jobs'ın 1971'den 2000 yılına kadarki süreçte hayatındaki en önemli olayları ve kişileri anlatacak. Steve Jobs'ın daha çok kişisel bir portresini çizmeyi hedefleyen filmin çekimleri için, filmin yapımcılarına Palo Alto'daki o efsanevi garaj için tam yetki verilmişti, ki o garaj Apple'ın doğum noktası olması açısından büyük bir önem taşıyor.

Apple'a ve Jobs'a büyük hayranlık duyan kişiler için yaralara tuz basan bir film olacağa benziyor. Şimdi asıl sorun, Nisan ayına kadar nasıl bekleyeceğimiz.
Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steve Jobs filminin çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir