Stranger Things'in yeni posteri nostalji kokuyor

Ersin Kılıç 23.10.2017 - 10:00
2.sezona sayılı günler kala şahane bir poster geldi

İzleyen herkesi kendisine bağlamayı başaran ilk sezonu ile son yılların en sağlam işlerinden birine imza atan Stranger Things'in 2. sezonu için artık sayılı günler kaldı. İşlerin ilk sezondan çok daha fazla karışacağı dizi için son olarak bir fragman gelmişti. Bugün ise yeni poster daha yayınlandı.

Stranger Things'in 2.sezonu 27 Ekim'de yayınlanacak

Nostaljik havası ile 80 ve 90'lı yılların havasına sahip olan dizinin bu posterine baktığımızda temasını fazlasıyla yaşattığını görüyoruz. Buram buram nostalji kokan posterde dizide yer alan tüm sağlam karakterlere yer verildiği gibi diğer dünyanın bu sezona ne kadar etki edeceği de adeta gözlerimizin içerisine sokulmuş.

Eleven'ın yine kilit noktayı oynayacağı 2.sezonun posterinde ayrıca diğer dünyanın etkisinde olan Will'in de tam ortada olduğunu bir kez daha görüyoruz. Hayalet Avcıları kostümleri dışında ön planda yer alan yumurta benzeri şeylerin de posterin dikkat çeken noktaları olduğunu söyleyebiliriz. tabi tepede duran devasa yaratığı da unutmayalım. 27 Ekim'de Netflix üzerinden yayınlanacak dizinin bu yeni posterine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Stranger Things'in yeni posteri nostalji kokuyor

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.10.2017 19:02
Alien + Ghostbbusters
Hatta üstteki yaratığın kafa şekli birebir Alien ile aynı.Merakla bekliyorum :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stranger Things'in yeni posteri nostalji kokuyor
İlginizi Çekebilir