Street Fighter 6 birden fazla açık alana sahip olacak

Talha Ramazan Yüzmeç 13.06.2022 - 21:40
Street Fighter 6'nın yapımcısı Matsumoto, oyun görüntülerinde gösterilen açık dünya alanı Metro City'nin oyundaki tek alan olmayacağını belirtti.

IGN Japonya'ya konuşan Street Fighter 6 yapımcısı Shuhei Matsumoto, oyun görüntülerinde gösterilen açık dünya alanı Metro City'nin oyundaki birkaç farklı alandan sadece biri olacağını söyledi. Metro City'nin grafiti yüklü sokaklarının Amerika'nın bir tasviri olup olmadığı sorulduğunda Matsumoto, "Sokak kültürünün ülkelerle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum." dedi.

Street Fighter 6 ile ilgili açıklamalar devam ediyor

Ayrıca Matsumoto, "Dünyayı dolaşmanıza ve güçlü olmanın nasıl bir his olduğunu deneyimlemenize izin verecek bir şey üzerinde çalışıyorum." sözlerine de yer verdi. Globetrotting, tüm Street Fighter oyunlarında bir tema olmuştur. Oyunun yakın zamanda yayınlanan fragmanı, Dünya Turu modundaki alanların nerede gerçekleşebileceğine dair bazı işaretler veriyor. Metro City'ye ek olarak, Ryu ve Chun-Li'nin yer aldığı Japon temalı bir sahne gösterildi.  

Street Fighter 6 birden fazla açık alana sahip olacak

Capcom kısa süre önce, dövüşçünün geçen hafta yapılan PlayStation State of Play yayını sırasında tamamen ortaya çıkmasından saatler sonra Street Fighter 6 sızıntılarını kabul etmişti. Street Fighter 6 yeni karakteri Guile için video yayınlanmıştı. Bu karakter Street Fighter 2'de yer alan World Warriors'ın yanı sıra yeni karakterlerin de rol alabileceğini bize gösteriyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2022 07:33
Bütün bunları da ayrı ayrı dlc diye satın olur mu karakteri kıyafeti haritayı iğneden ipliğe her şeyi sfv'teki müthiş politikanızı bu seride de devam ettirin sn capcom..
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2022 09:47
en az 5 versiyonun çıkartacaklar. Bir önceki oyunun full versiyonuna sahip olan pek yok zaten:))))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2022 12:43
açık dünya dövüş oyunu fena fikir değil aslında.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Street Fighter 6 birden fazla açık alana sahip olacak
İlginizi Çekebilir