Street Fighter 6 demo sunumu yakında yapılacak

Atıf Doğan Özcan 24.06.2022 - 11:21
Street Fighter hayranlarının çıkış tarihini iple çektiklerini biliyoruz peki bir sonraki etkinlikte Street Fighter 6 demo sunumu için hazır mısınız?

Haziran ayında gösterimi yapılan oyunlar arasında belki de en büyük heyecanı yaratan Street Fighter 6’nın duyurusu oldu. Capcom oyun hakkında açıklamanın dışında çok fazla girişimde bulundu ve şimdi de Street Fighter 6 demo sunumu için hazır mısınız? diyor. İlerleyen zamanda bir etkinlikte oyunu oynanabilir haliyle oyun severlerin beğenisine sunacaklar.

Önümüzdeki ay bir etkinlikte Street Fighter 6 demo sunumu hayranlarla buluşacak

Capcom sadece serinin devam edeceğinin onayını vermedi, aynı zamanda içerik üreticilerinin Street Fighter 6 demo sunumu deneyimine erişmesine izin de verdi. Oyun için şuanda herhangi bir beta sürüm açıklaması yapılmadı, ancak oyuncular daha fazla görüntü görebilmek için sabırsızlanıyorlar. Capcom, Street Fighter 6’yı yaklaşan bir etkinlikte sergileyeceğini doğruladığı için beklenen buluşma artık çok yakın.

Yakında  Street Fighter 6 demo sunumu yapılacak

Street Fighter resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda Capcom, Street Fighter 6’yı yaklaşan Japon Fuarı’na getireceğini doğruladı. Japan Expo fuarı video oyunları da dahil olmak üzere Japon kültürünü tanıtmak amacıyla yapılan bir fuardır. Fuar içinde demo alanında hayranlar Luke, Jaime, Ryu ve Chun Li ile ilk kez buluşacaklar. Bu vesileyle oynanabilir bir demo ile sunum yapacak olan Capcom oyun hakkında detaylı bir gösterime hazırlanıyor. Fuar 14 – 17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Haziran ayının başında içerik üreticileri ve medya içni özel gösterilen demo bu fuarda sergilenebilecek. Demo, Ryu, Chun Li, Luke ve yeni dövüşçü Jaime dahil olmak üzere seçebileceğiniz dört dövüşçü olacak. Demoya başka dövüşçü dahil edilmeyecek. Capcom oyun için inanılmaz bir ivme kazandı ve bunun kolayca kaybolmasına izin vermeyecektir. O nedenle önümüzdeki süreçte Street Fighter 6’yı çok fazla etkinlikte görmemiz muhtemel olacak.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2022 23:10
final fantazi den fırlamış ahmak saç sitilli japon saçma anime combo hareketleri uçan kaçan uzaya çıkaran hareketler sf2 ruhu öleli yıllar oldu boşuna beklenti yaratmayın kendinize
Kalan Karakter: 300 Gönder
Street Fighter 6 demo sunumu yakında yapılacak
İlginizi Çekebilir