Street Fighter 6 Power Rangers modu

Berkcan Aktürk 7.06.2023 - 12:11
Capcom'un ünlü serisinin yeni oyunu Street Fighter 6, Power Rangers modu ile yakında buluşuyor.

Capcom'un ünlü serisinin en yeni oyunu olan Street Fighter 6'ya, Power Rangers modu geliyor. Mod yapımcıları tarafından yayınlanan bu paket, Ryu'yu bir Power Ranger'a dönüştürüyor. İki versiyonda gelen Power Rangers modu, birinde ikonikleşmiş olan Power Ranger kaskını takarken, ikinci versiyonda ise takmıyor.

Street Fighter 6 Power Rangers moduna kavuşuyor

MonkeyGigaBuster'ın, Street Fighter 5'deki Power Rangers moduna dayanan bu mod, SF6 için de geliyor. Kostümlerin belirli kısımlarını daha parlak ve iyi hale getirmek için MDF dosyasında düzenlemeler yapan Remy2FANG, daha da ileriye giderek kendi CMask dokularını kendisi eklemiş.

İlginizi Çekebilir: Street Fighter 6 incelemesi

Street Fighter 6 Power Rangers moduna kavuşuyor

Bu modu gösteren herhangi bir video olmasa da, bazı ekran görüntüleri verilmiş durumda. Ekran görüntülerine ve karakter görünüşlerine bakacak olursak, gayet iyi olmuşa benziyor. Mod geliştiricilerinin söylediğine göre sadece çalışan 2 özelleştirilebilir renk bulunuyor. Başka renkler üzerinde çalışmaya zamanı olmadığını belirten mod geliştiricisi, yeni kostüm rekleri üzerinde de çalışmaya istekli olmadığını dile getirdi.

Street Fighter 6 için geliştirilen Power Rangers modunu buradan indirebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2023 23:41
Bununda suyunu çıkardılar ciddiyet yok .
Kalan Karakter: 300 Gönder
Street Fighter 6 Power Rangers modu
İlginizi Çekebilir