Street Fighter V: Arcade Edition'un yeni incisi tanıtıldı: Falke

Mehmet Atilla Turan 20.04.2018 - 18:57
Street Fighter V'in oyuncu listesine yeni bir karakter ekleniyor.

Birkaç ay önce oyunculara tanıtılan Street Fighter V: Arcade Edition, oyuncuları Street Fighter'ın ilk konseptine götürüyor ve belirli oyun modlarını ekliyordu. Yapımcı Capcom, Street Fighter V'i halen desteklediğini göstermek için güncellemeler ve yeni karakterleri oyuna eklemeye devam ediyor. Yakında eklenecek karakterlerden birisi ise Falke olarak belirlendi.

Oynanışı M. Bison ve Ed'in karışımına benzyior

Capcom, arada sırada tembel olup, bazı karakterleri, diğerlerinin klonu olarak sunuyuor. Falke de bunlardan biri olarak görünüyor. Dövüş stili M. Bison ve Ed'in karışımına benzeyen Falke, 24 Nisan tarihinde satışa sunulacak. Capcom, karakteri şimdiden 6 dolar gibi bir fiyattan satışa sunmuş bulunmakta, fakat para harcamak istemiyorsanız, oyun içi para birimi olan Fight Money ile alma "şansınız" da (şansınız çünkü karakter yaklaşık 100.000FM değerinde) bulunuyor. Capcom, Falke'nin karakter yapısını ve dövüş stilini göstermek için bir fragman yayınladı. Fragmanı ise aşağıdan izleyebilirsiniz.


Street Fighter V: Arcade Edition'un Steam sayfasına buradan ulaşabilir ve oyunun ne durumda olduğuna, oyuncular tarafından önerilip önerilmediğine bakabilirsiniz. Buradan ise Street Fighter V: Arcade Edition incelememizi okuyabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2018 03:03
Rolento gelmeyecek demektir bu hamle. Zaten beğinilmeyen bir karakterdi ama falke bence fena durmuyor. Animasyonları komik sadece :) Cody geliyor!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Street Fighter V: Arcade Edition'un yeni incisi tanıtıldı: Falke
İlginizi Çekebilir