Streets of Rage 4 için yeni video yayınlandı

Ersin Kılıç 9.04.2020 - 10:45
Buram buram nostalji kokan Streets of Rage 4 için yayınlanan yeni tanıtım videosunda oyunun açıklanan yeni özelliklerine yer verildiğini görüyoruz.

Atari salonlarının vazgeçilmez oyunlarından biri olan serinin yeni oyunu Streets of Rage 4, bir süredir PC ve konsollar için yapım aşamasında. Zaman zaman yeni videosu ile karşımıza çıkan oyun için yeni özellikler açıklandı. Yayınlanan son videoda açıklanan bu özelliklere yer verildiğini görüyoruz.

Streets of Rage 4 için yeni video yayınlandı

Oyunun yeni videosunda daha çok retro temasına yer verilmiş. İlk olarak retro tarzdaki ses efektlerin ve müziklerin oyunda yer edineceğini görüyoruz. Serinin atari salonlarını da şenlendiren ilk iki oyunundaki müzikler, yeni oyunda da bize eşlik edecek. Yani modern ses efektleri dışında dilerseniz oyunun bu retro havasını da açabileceksiniz. Bunun dışında oyunda açık olarak gelecek olan 5 karakterin yanı sıra, seriden aşina olduğumuz 12 karakterin de açılabilir olarak oyunda yer alacağı belirtilmiş. Üstelik bu karakterlerin de retro bir görünüme sahip olacağını söyleyelim. 

Online olarak co-op oynayabileceğiniz Streets of Rage 4'ün buram buram nostalji kokan bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Streets of Rage 4 hakkında

Streets of Rage ilk olarak 1991 yılında Sega tarafından geliştirildi. Side Scrolling beat 'em up türünün en bilinen oyunlarından biri olan Streets of Rage'in ilk oyunu Sega Genesis dışında ülkemizdeki birçok atari salonunda da boy göstermişti. Streets of Rage 4 oyunu ise 2017 yılında Wonder Boy: The Dragon's Trap isimli oyuna imza atan ve geçmişinde oldukça önemli yapımlar bulunan DotEmu firması tarafından geliştiriliyor. Oyunda yeni karakterlerin yanı sıra seriden aşina olduğumuz Axel Stone ve Blaze Fielding gibi karakterler de yer alacak. Oyunun PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarına çıkacağını da hatırlatalım.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2020 21:57
Bu oyun hiçbir zaman atari salonlarının vazgeçilmez oyunu olmadı. Hatta atari salonlarında da olmadı. İlk çıkışını sega genesis ile yaptı. Yanlış bilgi paylaşılmış.

-----------------------------------------------------

Selamlar,

Zamanında bu oyunu Atari salonlarında da bizzat oynadım. Google'a Streets of Rage Arcade version yazarsanız ilgili içeriklere çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 9.04.2020 13:37
Polisin arabayla gelip de uzaktan random bazuka attığı özel hareketi bile koymuşlar yerim :D Güzel olmuş bence, inşallah vuruş hissi de oturaklı olmuştur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Streets of Rage 4 için yeni video yayınlandı
İlginizi Çekebilir