Stronghold Kingdoms yenilendikçe yenileniyor

Merlinin Kazanı 9.01.2014 - 16:18
Stronghold için gelen son güncelleme yeni strateji kartları ve oynanış özellikleri içeriyor
Steam’deki en popular on oyundan biri olan Stronghold Kingdoms için topluluk önerileriyle hazırlanan yeni bir güncelleme yayınlandı. Bazı özellikler için kısaca şu şekilde:

Posta Hedefleme: Oyuncular artık oyun içinde postalarda diğer oyunculara ve yerlere bağlantılar ekleyebilir. Öldürmek için işaretlemek istediğiniz bir can düşmanınız mı var? Belki de sadece belirli bir köye göz diktiniz ve şimdi siz ve süzereniniz için saldırma vakti geldi! Amacınız her neyse, yeni posta hedefleme özelliği, dostlarınızı direk oyuncu profillerine, köylere ve parişlere yönlendirebiliyor.

Yeni Strateji Kartları: Oyundaki güç dengesini size doğru kaydıracak yeni kartlar tanıtıldı. Bu kartlar Deneyimli Seviye kart sistemi üzerinden ücretsiz olarak ve Sikke satın alan oyuncular tarafından çeşitli kart paketlerinden elde edilebilir. Bu yeni kartlar çeşitli oynanış unsurlarını etkiliyor.

Stronghold Kingdoms yenilendikçe yenileniyor
Oynanış Özellikleri: Oyuncuların diğer oyuncularla diplomatik ilişkilerine not ekleme özelliği ekledik, tam olarak kiminle savaştığınızı unutacak olursanız işinize yarayabilir! Diğer özellikler kart süresi doldu raporlarında kart tekrar oynama butonu, arayüz düzeltmeleri, kısayol tuşları ve daha fazlası.

Kingdoms günlük aktif kullanıcılar bakımından Steam’deki en popular oynaması ücretsiz oyunlardan biri olmayı sürdürüyor. Yüzden fazla ülkeden neredeyse 3 milyon kayıtlı üyesiyle oldukça popüler olan Stronghold Kingdoms, düzenli olarak EVE Online, Marvel Heroes gibi MMO oyunlarından daha fazla aktif oyuncuya sahip. Firefly, oyunu 2014’te de Facebook, twitter ve forumlardan elde edilen geri bildirime dayanarak topluluk destekli aylık güncellemelerle desteklemeye devam etmeyi planlıyor

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 13:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stronghold Kingdoms yenilendikçe yenileniyor
İlginizi Çekebilir