Summer Game Fest 2021'de 12'den fazla oyun duyurulacak

Ersin Kılıç 20.05.2021 - 12:38
Geoff Keighley, yaptığı açıklama ile birçok duyurunun da yapılacağı oyun festivali olan Summer Game Fest 2021 etkinliğini duyurdu.

Game Trailers sitesinde yaptığı içerikler ile yıldızı parlayan, sitenin kapanmasından sonra kendi yoluna giden ve The Game Awards (Yılın Oyunları) etkinliği de dahil olmak üzere birçok projeye imza atan Geoff Keighley, Summer Game Fest 2021 etkinliğini duyurdu. Tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi uzun bir dönemi kapsayacak olan bu etkinlikte birçok firma katılımına ve oyun duyurularına da yer verilecek.

Geoff Keighley, Summer Game Fest 2021 etkinliğini duyurdu

Hala devam etmekte olan ve etkilerini sert bir şekilde hissettiğimizCovid-19, yani Koronavirüs Salgını sebebiyle birçok etkinlikte olduğu gibi oyun sektöründe de iptaller gördük. Başta E3 ve Gamescom fuarları olmak üzere iptal edilen birçok etkinlik oldu.

Bu iptaller sonrasında ortaya çıkan Summer Game Fest, ilk olarak geçtiğimiz yıl düzenlenmiş ve ok parlak geçmese de farklı duyurular ile karşımıza çıkmıştı. Bu yıl etkinliğe 2K Games, Activision, Bandai Namco, Blizzard, Capcom, Devolver Digital, EA, Epic Games, Gearbox, Hi-Rez, PlayStation, Riot, Sega, Square Enix, Steam, Ubisoft, Warner ve Xbox gibi oldukça önemli firmalar destek veriyor.

Summer Game Fest 2021'de 12'den fazla oyun duyurulacak

Summer Game Fest 2021 etkinliğinin ise 10 Haziran'da başlayacağı açıklandı. Weezer grubunun oyun müziklerinden oluşturduğu bir performans ile açılacak olan bu etkinliğin iki saat civarında süreceği de belirtildi. Geoff Keighley ayrıca bu etkinlikte 12'den fazla yeni duyuruya imza atacaklarının da altını çzimiş. Tabi geçtiğimiz yıl gibi bu duyuruların büyük bir bölümü muhtemelen bağımsız firmalardan gelecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 16:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Summer Game Fest 2021'de 12'den fazla oyun duyurulacak
İlginizi Çekebilir