Sunset Overdrive'ın PC sürümü Amazon üzerinde de görüldü

Korhan ONUK 13.11.2018 - 11:08
Çıkış tarihi ve fiyatı bile belli.

Xbox One oyuncularının severek oynadığı Sunset Overdrive'ın PC platformuna geleceğinin söylentisi geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. PC oyuncularını sevindiren bu haberden sonra, bir ipucu da Amazon'un hatası ile ortaya çıktı. Amazon, Sunset Overdrive'ın PC sürümünü listeledi.

Sunset Overdrive, umduğumuzdan daha kısa süre sonra bizlerle olabilir.

Amazon sitesinde yapılan listelemeye göre Sunset Overdrive'ın PC sürümü 16 Kasım 2018 tarihinde bizlerle olacak. 19.99 $ fiyat etiketiyle listenen oyun şimdiye kadar çıkmış olan Mystery of Mooil Rig, Dawn of the Rise of the Fallen Machines indirilebilir içeriklerini ve silah paketini içerecek. 

Üçüncü bakış açısından oynanan, açık dünya, aksiyon ve macera türlerini başarıyla birleştiren Sunset Overdrive oyununda, FizzCo şirketi için çalışan bir işçiyi canlandırıyorduk. FizzCo firmasının ürettiği enerji içeçeklerini içip mutantlaşan ve kendilerine Overcharge Drinkers diyen gruplarla dövüştüğümüz oyun, Metacritic üzerinde de oldukça iyi puan almıştı.

Sunset Overdrive'ın PC sürümünün çıkışı bu kadar yakınsa, henüz resmi bir açıklamanın gelmemiş olması enteresan. Insomniac Games'in hala sessizliğini koruyor olmasına ve ortaya bu şekilde ipuçlarının çıkmaya devam etmesine açıkçası anlam veremiyoruz. Eğer oyun 16 Kasım 2018 tarihinde bizlerle buluşacaksa, bu kadar gizlenmesinin sebebi acaba ne olabilir? 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
warehouseman
warehouseman 13.11.2018 17:21
Yaw bu bildiğin SAINTS ROW...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sunset Overdrive'ın PC sürümü Amazon üzerinde listelendi
İlginizi Çekebilir