Sevilen oyun Sunset Overdrive'ın, Steam veri tabanı güncellendi

Furkan Güler 6.11.2018 - 10:56
Oyun büyük ihtimalle PC'ye gelecek.

Xbox One'ın çıkış oyunlarından bir tanesi olan Insomniac Games'in geliştirdiği Sunset Overdrive'ın PC sürümü bu kez Steam'in veri tabanında gözüktü. Her ne kadar oyun geçtiğimiz dönemlerde Steam'in veri tabanına eklenmiş olsa da, bugün oyunun bilgileri güncellendi. 

Sunset Overdrive ne zaman PC'ye gelecek?

Daha öncesindeyse Koreli derecelendirme kuruluşu ESRB bir süredir söylenti şeklinde dolaşan Sunset Overdrive'ın PC sürümünü listelemişti. Playstation 4 özel oyunu Marvel's Spider-Man'in de yapımcısı olan Insomniac Games imzalı, Sunset Overdrive 2014 yılında oyuncuların karşısına çıkmıştı.

Sunset Overdrive'ın, Steam veri tabanı güncellendi

Açık dünya, platform ve aksiyon öğelerini oldukça eğlenceli bir şekilde harmanlayan oyun, Xbox One'ın da en iyi oyunları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında da Sunset Overdrive'ın PC için yayınlanacağı yönünde haberler çıkmıştı. Mayıs ayında bir başka Güney Kore derecelendirme şirketi Sunset Overdrive'ın PC sürümün listelemişti. Bu iki derecelendirme haberi de Sunset Overdrive'ın PC'ye geleceğine işaret ediyor. Ancak Microsoft tarafından da, Insomniac Games tarafından da konu ile ilgili açıklama yapılmadı.

Bakalım ilerleyen günlerde Microsoft, oyunu PC platformu için duyuracak mı? Diğer bir yandan oyunun Microsoft Store yerine Steam'de satılacak olması kafaları karıştırdı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2018 17:04
ciksada oynasak artik uzun zamandir bekledim bu oyunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sunset Overdrive'ın, Steam veri tabanı güncellendi
İlginizi Çekebilir