Super Bowl fragmanları dün gece açığa çıktı

Murat Oktay 13.02.2023 - 17:05
Özellikle sinema severlerin merakla beklediği dün gece gerçekleşen etkinlikte birbirinden güzel fragmanlar yayınlandı. Super Bowl fragmanları ağzımınız suyunu akıtıyor.

Yılın en pahalı tanıtım etkinliği olarak ortaya çıkan Super Bowl bu sene de bir çok yapımın fragman ve reklam filmlerine ev sahipliği yaptı. Yayınlanan Super Bowl fragmanları birbirinden etkileyici görünüyor. Videoları aşağıda ilgili başlıklar altında izleyebilirsiniz.

Superbowl fragmanları - 2023

Ara şovları ile de çok beğeniler Super Bowl etkinliğinde birçok film, oyuna ait tanıtımlar oluyor. Bu senenin Half Time şovunda Rihanna sahne aldı. Half Time Şovu'nu aşağıda izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=HjBo--1n8lI

65

Gizemli bir gezegene düşen astronot Adam Driver, yalnız olmadığını keşfeder. Çılgın görünümlü gerilim filmi 65'te Adam Driver'ın dinozorlarla mücadele etmesini izliyoruz.

Air

Ben Affleck ve Matt Damon, Nike Air Jordans'ın bir dizi oyunu nasıl değiştirdiğinin hikayesini anlatmak için bir araya geldi. Yıldızlı oyuncu kadrosundan zayıf anlatısına kadar eski moda güzel bir sağlamlığı var ve Nisan ayında sinemalarda gösterime girecek.

Creed III

Stallone'nin mirası boks filmlerinde Creed iyi bir çizgiyi yakaladı. Her ne kadar ünlü oyuncu bu filmde yer almasa da seri güzel gidiyor gibi görünüyor.

Çığlık VI

Serinin yeni bölümünde, Ghostface cinayetlerinden kurtulanlar Woodsboro'yu geride bırakıyor ve New York'ta yeni bir sayfa açıyor.

Fast X

Uzun süredir beklediğimiz fragman sonunda geldi. Dom Toretto ve ailesi, uyuşturucu baronu Hernan Reyes'in oğlu tarafından hedef alınıyor.

Flash

Çalkantılı günler geçiren Ezra Miller sonunda Flash olarak karşımıza çıkıyor. Bakalım insanlar Miller'ı affetmeye hazır mı?

Indiana Jones ve Kader Kadranı

Yaşlı Harrison Ford'un, yeni Indiana Jones filmi için uygun olmadığı söyleniyordu. Görünen o ki bu düşüncelerinde pek haklı değiller.

Transformers: Canavarların Yükselişi

Yeni Transformers filminin fragmanında, Bumblebee filmi ile benzer bir çizgide ilerliyor gibi görünüyor.

Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur

Önceki başarısız yapımların ardından sıfırlanan yapım gelecek vaad ediyor. Oyuncu seçimi ve konusu itibarı ile bu senenin en çok konuşacağımız yapımlarından biri olabilir.

Ayrıca Guardians of Galaxy 3 fragmanını da önceki haberimizden izleyebilirsiiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 07:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2023 10:11
Flash filmi padi falan mı? O ne öyle komedi batman ve süpermen yapmışlar :))
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2023 02:06
DC fimlerini beklentiyle izlemeyin. İzleyin eğlenin unutun gitsin :)
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2023 23:45
22.07 parodi yazacaktım :) malum telefondan hızlı yazarken eksik yazmışım
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2023 22:07
Padi ne demek?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Bowl fragmanları dün gece açığa çıktı
İlginizi Çekebilir