Super Mario Bros. filmi son fragmanı yayınlandı

Batuhan Bolat 12.03.2023 - 01:20
Son Super Mario Bros. filmi son fragmanı, Chris Pratt'in Mario'su ve Seth Rogen'ın Donkey Kong'u'nun maceralarını gösteriyor.

Super Mario Bros. filminin çıkışına sadece bir ay kaldı. Bu nedenle Nintendo, özel bir Mario Day Direct sunumu sırasında hayranlar için umut verici bir fragmanı yayınlandı. Çıkacak olan film, Super Mario Odyssey'den beri Nintendo Switch sahiplerinin beklediği bir girişim olmasa da Illumination'ın yaptığı animasyon filmi her fragmanda Mushroom Kingdom ve sakinlerinin ne kadar iyi göründüğü konusunda birçok olumlu tepki aldı. Bu durum da Super Mario Bros. filmi son fragmanı heyecan yarattığını kanıtlıyor.

Super Mario Bros. filmi son fragmanı

Geçmiş diğer Super Mario Bros. filmi fragmanları gibi, bu fragmanda da komedi konusunda geri kalınmamış. Bu fragmanda Mario ve Donkey Kong'un yer aldığı doğru bir 2D platform bölümünü konu alıyor. Fragmanda her ikisi de gerçek Mario güçlendirmeleri alıyor. Ancak, dikkatleri üzerine çeken sahne Rainbow Road'un yeni görünümü olduğunu söyleyebiliriz. Bu kısımda Mario'nun içindeki adeta bir Dominic Toretto'yu yansıttığı görülebilir.

Fragmanda Super Mario 64'ün en unutulmaz melodilerinden biri de yer alıyor. Tüm ana sesli oyuncu kadrosu sunum sırasında göründü ve yönetmenler Aaron Horvath ve Michael Jelenic de geldi. Ancak hiçbir oyun duyurusu yapılmadı. Bu da sinema filmi çıkacak olan Mario serisine yönelik herhangi bir söylentinin önüne geçmiş oldu.

Mario video oyunlarında olduğu gibi insanlar hikaye açısından da bu kısa Super Mario Bros. filminden de çok bir beklenti içerisinde olmadığı görünüyor. Nintendo oyuncularının her zaman sinemada görmek istedikleri Mario filmi renkli atmosferi ile kendini izlettirecek kadar güzel görünüyor.

Fragmanın yayınlanmasının ardından yardımcı yönetmen Michael Jelenic, Rainbow Road bölümü hakkında daha fazla konuştu ve şunları söyledi: "Araç tasarımında uzmanlaşmış sanatçıları getirdik ve Jungle Kingdom'a gelen bazı yeni araçlar yaratmak için Nintendo'daki ekiple yakın bir şekilde çalıştık. Film ikonik oyun tasarımından ilham almaya devam ediyor.” açıklamalarında bulundu. Ayrıca "Bu filmi Illumination'ın bugüne kadar yaptığı her şeyin ötesine taşımak için aydınlatma ve işleme teknolojimizi geliştirdik." sözlerine de yer verdi.

Super Mario Bros. filminin 7 Nisan 2023'te piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 01:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Mario Bros. filmi son fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir