Super Meat Boy Forever, Epic Games Store'a özel olacak

Korhan ONUK 9.12.2018 - 22:59
Uzun bir süreliğine.

Team Meat tarafından geliştirilen Super Meat Boy Forever, önümüzdeki yıl içinde çıkış yapacak. Ancak oyun sanıyoruz ki, aldığı karar ile adından bir süre söz ettirecek. Çünkü Super Meat Boy Forever, çıkışının ardından uzun bir süreliğine Epic Games Store'a özel olacak.

Super Meat Boy Forever, bir yıl boyunca Epic Games Store'da satılacak.

Sevilen platform oyunu Super Meat Boy Forever, 2019 yılının Nisan ayında çıkış yapacak. PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarına da çıkacak olan oyunun PC sürümünün sadece Epic Games Store üzerinde satılacağı belirtildi. Oyun bir sene yıl boyunca Steam'de bulunmayacak. 

Oyunun resmi Discord hesabında oyunun yaratıcısı Tommy Refenes; "İnsanların değişiklik yapmaktan hoşlanmamasını anlıyorum. Ancak bunun sonuçları insanlar için daha iyi oyunlar demek.  Epic Games'in yeni mağazasının Steam'e bir ders vermesi gerekiyor." şeklinde konuşmuş.

Birkaç gün önce açılan Epic Games Store, piyasayı oldukça hareketlendirecek gibi gözüküyor. Fortnite'ın popülaritesini kullanan Epic Games, belki ciddi anlamda kötü oyunlarla dolan Steam'e rakip olur. Siz ne düşünüyorsunuz?


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 15:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2018 08:26
Rekabet her zaman iyidir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Meat Boy Forever, Epic Games Store'a özel olacak
İlginizi Çekebilir