Super Meat Boy, Nintendo Switch'e geliyor

Furkan Güler 10.08.2017 - 17:03
Başarılı platform oyununun yeni durağı Nintendo'nun yeni konsolu Switch olacak.
Çıktığı dönemde platform oyunlarını seven oyuncuları mest eden Super Meat Boy'un bir sonraki durağı Nintendo Switch olacak. Şirin hikayesinin yanında AAA oyunlara taş çıkaratacak zorlukla oyuncunu karşısına çıkan Super Meat Boy, hızlı oynanış yapısı sayesinde oyuncuları saatler boyunca ekran başına kitleyebiliyordu. Her bir bölümden sonra daha da zorlaşan oyunu bitirmenin tüm Dark Souls ve Demon Souls serilerini bitirmek kadar zor olduğunu söyleyebiliriz. Diğer bir yandan bağımsız oyunların yavaş yavaş Switch için gelmesi oldukça sevindirici bir durum.

Hatırlayacağımız üzere Nintendo Kuzey Amerika Başkanı Reggie, Nintendo Switch'in tanıtımı esnasında bağımsız yapımcılara destek vereceklerini açıklamıştı. Wii U maalesef göremediğimzi bağımsız yapımcı desteğinin bu sefer Switch için bir kenara atılmaması konsolun satışlarını iyi yönde etkileyebilir.

Super Meat Boy, Nintendo Switch'e geliyor
Şimdilik oyunun çıkış tarihi belli değil ancak, Team Meat'in resmi Twitter hesabına bakılırsa yakın bir zamanda Super Meat Boy'u Nintendo Switch üzerinde görebileceğiz. Hali hazırda PlayStation 4, Xbox 360, Wii U, PC, PS Vita ve Android platformlarında bulunan oyunun yüzbinlerce bağımlısı bulunuyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Meat Boy, Nintendo Switch'e geliyor
İlginizi Çekebilir