Super Meat Boy'un devam oyunu hakkında yeni detaylar geldi

Furkan Güler 31.08.2017 - 13:48
Sevilen platform oyunu olan Super Meat Boy'un devam oyununa kavuşmamıza kısa bir süre kaldı.
2010 yılında çıkan başarılı platform oyunu Super Meat Boy'un devam oyunu olan Super Meat Boy Forever hakkında yeni bilgiler elde etmeye devam ediyoruz. Sahip olduğu bağlayıcı zorluğu sayesinde oyuncuyu saatlerce ekran başına kitleyen ilk oyun, çıktığı dönemde oyuncular tarafından oldukça sevilmişti. Aradan geçen 7 senenin ardından Super Meat Boy Forever, oyunculara ecel terleri döktürmek için geri geliyor.

İlk olarak 2014 yılında geliştirildiğini öğrendiğimiz Super Meat Boy Forever'ın PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarının yanı sıra yeni oyun iOS ve Android cihazlar için de çıkacak. Bu arada oyunun ilk olarak Switch için çıkacağını, belirli bir süre sonra diğer platformlara geleceğini belirtelim.


Meat Boy ve Bandage Girld'ün aşk hikayesinden sonra ikinci oyunda çiftimizin Nugget adında bir çocuklarının da olduğunu öğreniyoruz. İlk oyundaki kötümüz olan Dr.Fetus yine hain planlar yaptığı ikinci oyunda bu sefer Nugget'ı kurtarmaya çalışacağız. Meat Boy'un yanında Bandage Girl ile oynanmamıza izin veren Super Meat Boy Forever'da, söylentilere göre lokal co-op modu da bulunacak. İlk oyuna nazaran yeni oynanış mekaniklerini de beraberinde getiren devam oyununun 2018 yılında çıkması bekleniyor.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 14:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2017 19:30
ilk oyunu 1 ayda bitirebilmiştim =) . gerçekten süper haber sabırsızlıkla bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Meat Boy'un devam oyunu hakkında yeni detaylar geldi
İlginizi Çekebilir