Superhot VR, PS4 için çok yakında çıkıyor

Ersin Kılıç 18.07.2017 - 16:52
Çıkış tarihi belli oldu
Görsel yönü kadar oynanışıyla da dikkat çeken Superhot, geçtiğimiz yıl Şuubat ayında Steam çıkışını yapmış ve bu farklı yapısından dolayı övgüleri de toplamıştı. Daha sonra Xbox One sürümü çıkan oyunun Playstation 4 sürümü ise geçtiğimiz E3 fuarında kendisini göstermişti. Bugün ise oyunun bu sürümü için nihayet çıkış tarihi verildi.

Üstelik oyunun bu sürümü daha önce açıklandığı gibi Playstation VR desteği ile birlikte geliyor. Standalone, yani ayrı bir oyun gibi karşımıza çıkacak olan bu sürümün 19 Temmuz itibari ile çıkış yapacağı duyuruldu. Playstation Store üzerinden de alınabilecek olan oyun, Playstation Plus üyeleri için ise bir avantajı daha bulunuyor. Eğer PS Plus üyesiyseniz ve oyunu ön sipariş ile alırsanız %20 oranında bir indirimden de yararlanmış olacaksınız.

Daha önce HTC Vive ve Oculus Rift + Touch desteğiyle çıkan oyunun Playstation 4 sürümü ise hem Move hem de Dual Shock 4 destekleyecek. Oyunun daha önce E3 fuarında yayınlanan videosunu bir kez daha hatırlayalım ve oynanışın nasıl olduğuna göz atalım.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Superhot VR, PS4 için çok yakında çıkıyor
İlginizi Çekebilir