Surgeon Simulator 2 çıkış tarihi açıklandı

Özgür Deveci 18.07.2020 - 00:19
Bossa Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanacak fizik temelli ameliyat simülasyonu oyunu Surgeon Simulator 2'nin çıkış tarihi açıklandı.

Geliştirici ve yayıncı Bossa Studios, ameliyat simülasyonu oyunu Surgeon Simulator 2'nin çıkış tarihini bir fragman eşliğinde açıkladı. Oyun, 7 Ağustos 2020 tarihinde Epic Games Store aracılığıyla PC için piyasaya çıkacak. Oyunun kapalı betası ise, 7-9 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. Ancak betaya sadece oyunu ön sipariş ile satın alan kullanıcılar erişebilecek.


Surgeon Simulator 2 çıkış tarihi açıklandı

Surgeon Simulator 2 çıkış tarihi açıklandı

Bossa Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanacak fizik temelli ameliyat simülasyonu oyunu Surgeon Simulator 2'nin çıkış tarihi açıklandı. Kalp naklinden protez bacak ameliyatına kadar her şeyle başa çıkacağımız oyunda yepyeni 4 oyunculu eşli oyun deneyimiyle kaosu sonuna kadar körükleyeceğiz. Acaba takım çalışması dalağı işlevsel hale getirecek mi, yoksa iş arkadaşın olan cerrahlar işi bir somun anahtarıyla mı çözecekler?

Surgeon Simulator 2'de kullanılan Bossa Labs Yaratım Modu ile çevrimiçi ortamda üç arkadaşımızla birlikte kendi bölümlerimizi yaratacak ve deneyimlerimizi paylaşacağız. Kullanımı kolay birtakım sezgisel aletler ile her oyuncu düşünülerek tasarlanmış; yapabileceğin her şey diğer oyuncular da deneyimleyebilsin diye çevrimiçi olarak paylaşılabilecek. Bossa Labs Yaratım Modu sayesinde Surgeon Simulator 2 sürekli büyüyen bir oyuncu yapımı bölüm ve deneyimlerle geliyor. İster tekinsiz bir kaçış odası olsun, ister kocaman bir spor merkezi ya da tamamen farklı bir şey olsun, diğer oyuncuların mükemmel absürt beyinlerini stetoskopla ilk dinleyen sen olabilirsin.

Surgeon Simulator 2, 27 Ağustos'ta Epic Games mağazasında satışa sunulacak. Sadece Epic Games Store üzerinden yayınlanacak oyunun Standart sürümü 39 TL, Deluxe sürümü ise 69 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açıldı. Son olarak oyunun yayınlanan fragmanına ve PC sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Surgeon Simulator 2 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10

İşlemci: Intel Core i3-3225 @3.3 GHz

Bellek: 6 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 550Ti

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)

İşlemci: Intel Core i5-4670

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 770

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Surgeon Simulator 2 çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir