Surviving Mars Türkçe yama çıktı

Alparslan Gürlek 1.04.2021 - 12:04
Surviving Mars Türkçe yama çıktı. Godfather Çeviri Ekibi tarafından hazırlanan yamanın kurulumu ve kendisi ile ilgili bütün detaylar haberimizde.

Surviving Mars Türkçe yama çıktı. Uzun süredir Godfather Çeviri Ekibi tarafından hazırlanan yama bugün Surviving Mars'ı tamamen Türkçe dilinde oynamanıza olanak sağlıyor. Ayrıca kurulum açısından basitliği ve oyunun yayınlandığı bütün platformlarda kullanılabilmesi gibi avantajları var. Gelin Türkçe yama nasıl kurulur? Birlikte bakalım.

Surviving Mars Türkçe yama nasıl kurulur?

Godfather Çeviri Ekibi tarafından hazırlanan yeni yama ile birlikte oyunu tamamen Türkçe dilinde oynayabileceksiniz. Daha önce Epic Games platformunda birden çok kez ücretsiz şekilde dağıtılan oyun için oyuncuların en çok gereksinim duyduğu şeylerden biri de Surviving Mars Türkçe  yama olmuştu. Yayınlanan yeni yamayı indirip oyununuza yükleyerek, oyunu ana dilimizde oynayabileceksiniz.

Yama 12 Mart 2021 tarihi itibariyle %95 tamamlanmış olup büyük sorunların tamamı giderilmiştir. Yamanın düzgün çalışması için daha önce kurduğunuz Türkçe yamaları kaldırmanız gerektiğini de belirtelim.

Kurulum işlemi için:

  • Steam versiyonu için Steam Atölyesi ya da Paradox Mods
  • Epic versiyonu için Paradox Mods
  • Xbox versiyonu için Paradox Mods
  • Linux versiyonu için Steam Atölye veya Paradox Mods

üzerinden basitçe indirip oyuna yükleyebilirsiniz.

Surviving Mars Türkçe yama

Steam Atölyesi üzerinden oyuna yamayı yüklemek için yapmanız gereken ise yalnızca atölye üzerinden yamaya abone olmak. Abone olduktan sonra yama otomatik olarak indirilecek ve oyun içinden Paradox Mod Manager > Installed Mods kısmından yamanın karşısındaki butonu "Disabled" halinden "Enabled" durumuna getirdiğinizde işleminiz tamamlanmış olacak.

Surviving Mars Türkçe yama indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz:

Yamanın videosuna alt taraftan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Godfather Çeviri ekibinin web sayfası için de buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Surviving Mars hakkında

Başlangıçta Bulgar stüdyo Haemimont Games tarafından geliştirilen ve daha sonra Abstraction Games'e devredilen, Paradox Interactive tarafından yayınlanan bir şehir kurma simülasyonudur. İlk kez 15 Mart 2018 tarihinde piyasaya sürülen oyun PlayStation 4, Xbox One, Klasik Mac OS, Microsoft Windows, Linux ve Mac OS platformları için çıkmıştır. Hem Epic Games Store hem de Steam üzerinden edinilebilir. Daha önce de birden çok kez Epic Games tarafından ücretsiz dağıtılmıştır. Sizler de yamayla ilgili görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Surviving Mars Türkçe yama çıktı
İlginizi Çekebilir