Switch Monster Hunter Rise sürümü 26 Mart'ta çıkacak

Ersin Kılıç 29.01.2021 - 10:54
Monster Hunter Rise için özel olarak tasarlanan Nintendo Switch sürümü ve Switch kumandası 26 Mart 2021'de rafları süsleyecek.

Nintendo yaptığı açıklama ile Monster Hunter Rise için özel olarak tasarlanan Nintendo Switch sürümü ve Switch kumandasının oyunun çıkış tarihi olan 26 Mart 2021'de rafları süsleyeceğini duyurdu. Oyunun demosu da geçtiğimiz günlerde Nintendo marketi üzerinden yayınlanmış ve büyük bir beğeni toplamıştı. Firmanın konu ile ilgili yaptığı açıklama ve detaylar şu şekilde;

Monster Hunter Rise demosu yayınlandı

Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE Sürümü, oyunun ana canavarı Magnamalo'nun yanı sıra konsolu ve her iki Joy-Con kontrol cihazını süsleyen diğer MONSTER HUNTER RISE temalı tasarımların bir görüntüsünü içerir. Ayrıca MONSTER HUNTER RISE indirme kodu artı Deluxe Kit DLC ve bonus içerik ile birlikte gelir. Nintendo Switch Pro Oyun Kumandası MONSTER HUNTER RISE Sürümü ayrı satılır ve ayrıca çarpıcı bir Magnamalo tasarımına sahiptir.

31 Ocak'a kadar MONSTER HUNTER RISE'ın ücretsiz demosu oynanabilir. Oyuncular dört farklı görevi üstlenebilir, yeni Wirebug ve Wyvern Riding özelliklerini nasıl kullanacaklarını öğrenebilir ve MONSTER HUNTER RISE'ın 14 farklı silah türünü kullanabilirler. Görevlerden ikisi, yerel veya çevrimiçi eşli çok oyunculu modda diğer oyuncularla birlikte oynanabilir.

Switch Monster Hunter Rise sürümü 26 Mart'ta çıkacak

Switch Monster Hunter Rise sürümü 26 Mart'ta çıkacak

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Switch Monster Hunter Rise sürümü 26 Mart'ta çıkacak
İlginizi Çekebilir