Tales of Symphonia, Steam'de oldukça kötü bir başlangıç yaptı

Hürcan Köse 3.02.2016 - 11:56
Bandai Namco'yu taşlıyorlar
2003 yılında GameCube için piyasaya çıkan klasik JRPG oyunu Tales of Symphonia, geçtiğimiz günlerde PC çıkartmasını Steam üzerinden yaptı. Görünen o ki, port problemleri sebebiyle oyun oldukça kötü yorumlar almaya başlamış.

Steam'deki kullanıcıy yorumlarına baktığımızda GameCube'da 60 FPS değerlerinde çalışan oyunun PC versiyonunda 30 FPS ve 720p'de çalışması oyuncuları sinirlendirmiş. Bunlara ek olarak dil seçenekleri tamamlanmamış, kontrollerde eksikler var, uzun yükleme süreleri var, hatta yazım hataları bile varmış oyunda!

Yapımcılardan birisi yorumlara "BANDAI NAMCO Entertainment America Inc. oynanışı etkileyen sorunların farkında ve bu sorunları gidermek için çalışmalara devam ediliyor" cevabını verdi. Oyun için şimdiden hayran yapımı birkaç yama çıkmış durumda. Bandai Namco'nun adeta oyuncularla dalga geçer gibi çıkarttığı bu port önümüzdeki günlerde çeşitli yamalarla düzeltilmezse, oyuncuların büyük bir çoğunluğu parasını geri isteyecek gibi görünüyor.

Tales of Symphonia, Steam'de oldukça kötü bir başlangıç yaptı
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
LeliAna5
LeliAna5 3.02.2016 13:10
Şu yamaları link atabilir misiniz? 2 ufak update geldi oyuna toplamda 25 mb ama neyi düzeltti bilmiyorum.

-------------------------

Sevgili Okur,

Şahsen oyunu PS3'te bitirdiğim için pek göz atmadım yamalara fakat oyunun Steam sayfasında gördüğüm kadarıyla şimdilik şöyle bir yama yayınlanmış http://blog.metaclassofnil.com/?p=824 . Oyunun Steam sayfalarında olsun gözün, kesin yeni bir yama çıkar. Bandai Namco'nun düzeltmeye niyeti yok anlaşılan.

Hürcan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tales of Symphonia, Steam'de oldukça kötü bir başlangıç yaptı
İlginizi Çekebilir