Tarihe gömülen Fantastic Four filmi yıllar sonra yayınlandı

Furkan Güler 8.11.2018 - 11:32
İyi ki tarihe gömülmüş.

Marvel'ın birden fazla kez sinemaya uyarladığı Fantastic Four markasına ait 90'larda özel bir film çekilmişti. Büyük reklam kampanyalarının yanında fragmanları da gösterilen filmin sonrasında vizyona girmeyeceği açıklanmıştı. Ardından 2000'li yıllarda geri dönüş yapan Fantastic Four filmi, belli derecelerde eğlenceli bir film olarak karşımıza çıkmıştı.

Gizli Fantastic Four filmi ortaya çıktı

Ancak tarihe gömülen o Fantastic Four filmi, şimdi YouTube'da sürpriz bir şekilde yayınlandı. Kullanılan görsel efektler ve sahne çekimlerinin kötü olmasının yanı sıra, oyunculukların da berbat olmasının yüzünden, Marvel'ın neden bu filmi tarihe gömdüğü açık bir şekilde belli oluyor.

Son olarak 2015 yılında izleyicilerin karşısına çıkan Fantastic Four filmi, kötü eleştirilere maruz kalmıştı. Hikayeyi yeterince iyi anlatamamasının yanında karakterlerin de filmde iyi gösterilmemesi, izleyicilerin hoşuna gitmemişti. Human Torch rolünde bulunan Michael B Jordan ise daha sonrasında Black Panther filminde Killmonger rolünü üstlenmişti. Bu sıralar Creed serisinin ikinci filminde rol alan oyuncu, Black Panther ve Creed filmleri sayesinde sükse yapmayı başardı.

Bakalım bir sonraki Fantastic Four filmi ne zaman gelecek?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.11.2018 20:20
fantastic four artık marvel studios'un elinde onlara güveniyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tarihe gömülen Fantastic Four filmi yıllar sonra ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir