Teamfight Tactics 10.23 yama notları yayınlandı

Özgür Deveci 15.11.2020 - 12:50
Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan auto battler tarzı strateji oyunu Teamfight Tactics için 10.23 yama notları yayınlandı.

Riot Games, Teamfight Tactics'in 10.23 yamasını aktif hale getirdi. Yeni yamada yüzünü biraz fazla sık gördüğümüz Talon, Ashe ve Warwick zayıflarken, ilgiye ihtiyacı olan Zed, Akali, Katarina, Kalista, Lillia, Lee Sin ve Kayn güçlendi.

Teamfight Tactics 10.23 yama notları yayınlandı

Teamfight Tactics 10.23 yama notları yayınlandı

10.23 yamasıyla birlikte Xin Zhao'nun yeteneğine gelen önemli değişikliklerin onu cengâver kompozisyonları için başarılı bir saldırı gücü taşıyıcısı haline getirmiş. Ayrıca Aphelios'un Guinsoo'nun Hiddeti bağımlılığını ortadan kaldırmak için taretlerinin saldırı etkilerini tetikleme ve mana oluşturma özelliği kaldırılmuş. Yamanın en heyecan verici değişikliğiyse, ganimetçiler için 10, 11 ve 12 turluk bozgun serilerine ilave eşya listelerinin eklenmesi. Buna ek olarak K/DA minik efsaneleri (hem ALL OUT hem de POP/STARS) bu hafta sanal raflardaki yerlerini alıyor.

Sistemler

• Şampiyon hareket mantığında bazı iyileştirmeler yaptık. Bu değişiklik daha tutarlı davranışlarla sonuçlanacak. Bunun en belirgin olduğu ansa şampiyonların birbiriyle etkileşime girdiği savaş başlangıçları olacak.

Özellikler

• Seçilmiş çağrıcıların iki kat yıldız seviyesine sahip olduğunun sayılmasıyla birlikte, 6 çağrıcı oyunun erken safhalarında aşırı derecede güçlü hale geldi. Can zayıflatması başlangıçtaki dayanıklılığı azaltırken mana güçlendirmesi ileri safhalardaki tank etkisini arttırıyor. Kitle kontrolü bağışıklığı, Yüce Hâkim Galio'yu çok daha güvenilir hale getirecek.

• Tüm Galio'ların Manası: 50/150 > 75/150

• İblis Lordu Galio (6 çağrıcı) Taban Canı: 1750 > 1650

• Yüce Hâkim Galio (9 çağrıcı) artık çağrıldıktan sonra 8 saniye boyunca kitle kontrolünden etkilenmiyor.

• Yüce Hâkim Galio (9 çağrıcı) Taban Canı: 2500 > 2250

• Yüce Hâkim Galio (9 çağrıcı) Taban Saldırı Hasarı: 400 > 320

Hatalar

• Yetenek kritik vuruşlarının zaten kritik vuruş yapan bir saldırıya bağlı olmaları halinde çalışmaması hatası giderildi (örn. Vayne'in normal saldırısı kritik vuruş yaptığında gerçek hasarı kritik vuruş yapamıyordu).

Mobil

• Mağaza açıldığında artık eşya paneli otomatik olarak özellik ekranına dönmüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Teamfight Tactics 10.23 yama notları yayınlandı
İlginizi Çekebilir