Tecrübeli geliştirici, Sony çatısı altına geri döndüğünü açıkladı

Furkan Güler 30.05.2018 - 15:54
Naughty Dog'un eski çalışanı, evine geri döndü.

Vakti zamanında Uncarted 3, Uncarted 4 ve The Last of Us projelerinde yer almış olan Quentic Cobb, açıklamadığı bir sebepten ötürü geride bıraktığımız dönemlerde stüdyodan ayrılmıştı. Video oyun dünyasının oldukça tecrübeli bir geliştiricisi olan Cobb, bugün itibari ile Naughty Dog'a, dolayısı ile Sony'e geri döndüğünü açıkladı. Kıdemli Oyun Tasarımcısı ünvanını alarak stüdyoya geri dönen Cobb, üzerinde çalıştığı oyun projesinin ne olduğunu açıklamak için sabırsızlandığını belirtti.

Naughty Dog'un eski geliştiricisi, firmaya geri döndü

Naughty Dog'un böylesine tecrübeli bir geliştiriciyi geri çağırmasının en büyük sebebi, yeni bir projeye başlaması olarak gösterilebilir. Hali hazırda geliştirilme aşaması devam eden oyunlarda böyle bir pozisyon açığı yokken firmaya Kıdemli Oyun Tasarımcısı ünvanında bir elaman dahil etmenin altından bakalım ne çıkacak?

Şu anda The Last of Us 2 üzerinde çalışmalarına devam eden firma, muhtemelen PlayStation 4'ün son demlerinde de güzide bir oyun ile oyunculara tekrar merhaba diyecektir. E3 2018 fuarında gösterileceği açıklanan yeni The Last of Us, daha çıkmadan oyuncuları heyecanlandırmayı başardı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tecrübeli geliştirici, Sony çatısı altına geri dönme kararı aldı
İlginizi Çekebilir