Ted Lasso ve AFC Richmond, FIFA 23'e geliyor

Ersin Kılıç 21.09.2022 - 15:12
Ted Lasso hesabından yapılan bir paylaşım ünlü dizi karakteri ve muhtemelen takımının FIFA 23'te yer alacağını işaret ediyor.

Ted Lasso'nun takımı AFC Richmond ile FIFA 23'te yer almasını ister miydiniz? Anlaşılan Apple TV'nin sevilen ödüllü dizisi Ted Lasso'yu FIFA 23'te göreceğiz. Dizinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşıma göre sevilen karakter sanal ortamda da etrafa neşe katmaya devam edecek.

Güncelleme: Tanıtım videosu yayınlandı;

Ted Lasso ve takımı AFC Richmond, FIFA 23'e geliyor

Ted Lasso dizisi son Emmy ödüllerinden de eli boş dönmeyen başarılı bir Apple TV yapımı. Bu diziyi izlemek için öyle futbol sevgisine de ihtiyacınız yok. Her ne kadar olaylar bir teknik direktör ve futbol takımı etrafında şekilleniyor olsa da dizinin asıl odaklandığı çok başka konular olduğunu söylemek mümkün. Eğer izlemediyseniz şiddetle tavsiye ettiğimiz bir yapım kendisi.

Ted Lasso ve AFC Richmond, FIFA 23'e geliyor

Konuya dönecek olursak dizinin resmi sosyal medya hesabı üzerinden MoCap çalışmasına dair bir görsel yayınlandı. Bu görsel ile birlikte açıklama kısmında "Dikkat et Mario! Tüpün onu nereye götürdüğünü asla bilemeyen bıyıklı tek pikselli adam sen değilsin…" ifadelerine yer verilmiş. 

Olayı tabi ki FIFA 23 ile bağdaştıran şey ise bu tweete gelen cevap. Çünkü FIFA serisinin resmi twitter hesabından atılan bu mesaja göz emojisi konularak bir nevi duyurunun yakında olacağına işaret edilmiş.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2022 13:55
Çok keyilfli bir dizi... Herkese tavsiye ederim...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ted Lasso ve AFC Richmond, FIFA 23'e geliyor
İlginizi Çekebilir