Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge duyuruldu

Ülkemizde de bir dönem oldukça popüler olan Ninja Kaplumbağalar serisinin yeni oyunu Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge duyuruldu.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge duyuruldu

Özellikle televizyonda yayınlanan ve mükemmel bir açılış jeneriğine sahip olan animasyon serisi ile ülkemizde de oldukça popüler olan Ninja Kaplumbağalar serisinin yeni oyunu Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge duyuruldu. Eski Arcade oyunlarının temellerine tutunan bu yeni oyun hem görsel anlamda hem de oynanış bakımından oldukça eğlenceli duruyor.

TMNT: Shredder's Revenge duyuruldu

[reklam=496]

Mercenary King ekibinin Tribute Games işbirliği ile geliştirdiği oyun DoTemu firması tarafından dağıtılacak. Bu firmayı da daha önce yer aldığı Streets of Rage 4 gibi oyunlardan hatırlıyoruz. 

TMNT: Shredder's Revenge klask Arcade oynanışına sahip bir oyun. Yani sağa doğru ilerledikçe (Side Scrolling) önünüze gelen rakipleri pataklamanız ve yolunuza devam etmeniz gereken bir oyun olduğunu söyleyebiliriz. Oyunda tabi ki klasik olarak Ninja Kaplumbağalar üyelerini, yani Leonardo, Michelangelo, Donatello ve Raphael'i kontrol edebileceğiz.


İşin en güzel yönlerinden birisi de oyunun dört kişiye kadar co-op bir oynanış imkanı sağlayacak olması. Üstelik bu co-op özelliği çevrimiçi oynanışı da destekleyecek. Geçtiğimiz dönemlerde çıkan bu tarz bazı oyunlar özellikle co-op modunun çevrimdışı olması dayatması ile eleştiri toplamıştı. neyse ki TMNT: Shredder's Revenge oyununda böyle bir tutum sergilenmemiş.

Oyunun yayınlanan ilk videosuna baktığımızda kulaklarımızın pasını silen o meşhur jeneriğe sahip olduğunu görüyoruz. Sonrasında ise kısa bir oynanış görüntüsüne yer verilmiş. klasik Arcade temasına bağlı kalan oyunun çıkacağı platformlar ve çıkış tarihi kesin olarak verilmemiş. Şu an için Steam sayfasının açık olduğunu görüyoruz. Zaten oyunun sayfası Steam üzerinden açılır açılmaz en çok istek listesine giren oyunlardan biri olmayı da başarmış.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Atari zamanında ninja turtles 2 yi çok severek oynardım vay be.

0 puan
MO
MK Okuru

90 larda ataride oynamıştım buna benzer bir veriyonu. Hey gidi

0 puan
B
burak_55 Çırak

Soru: Çizimler Street of rage 4 gibi olsa daha iyi olmazmıydı

1 puan
MO
MK Okuru

Hayır

0 puan
MO
MK Okuru

Ah 90 lar atari salonunda tüm gün oyun oynamak , cepte 1ira da olmasa mutlu olan çocuklardik

0 puan
MO
MK Okuru

küçükken idrak edemiyordum ninja bir kaplumbağa nasıl bir hayal gücünün ürünü olabilir. müzik tebessüm ettirdi.

0 puan