Tekken 7'ye eklenecek olan Negan'ın oynanış videosu yayımlandı

Korhan ONUK 3.12.2018 - 11:10
Lucille'i özlemiş miydiniz?

Dövüş oyunu severlerin favori serilerinden olan Tekken'in son oyunu Tekken 7, 2015 yılında bizlerle buluşmuştu. Geçtiğimiz yıllar boyunca yeni karakterlerle desteklenen oyuna iki yeni karakter daha eklenecek. Yayımlanan bir videolar ile duyurulan karakterler Marduk ve Armor King. Ayrıca daha önce oyuna ekleneceği duyurulan The Walking Dead dizisinden tanıdığımız Negan'ın da oynanış videosu yayımlandı. 

Negan'ın Tekken 7'deki oynanış videosu yayımlandı

Bandai Namco, yayımladığı üç yeni video ile Tekken 7'ye eklenecek olan karakterler hakkında bilgi verdi. Marduk ve Armor King oyuna eklenecek karakterler olacaklar. Bu iki yeni karakter 3 Aralık 2018 tarihinde indirilebilir olacak.

Firmanın yayımladığı üçüncü videoda ise, daha önce oyuna geleceği duyurulan The Walking Dead'in karakterlerinden Negan'ı görüyoruz. Karakterin tanıtımı, kendisinin o meşhur sahnesi ile yapılmış ve fragman oldukça güzel duruyor. 

Oyuna eklenecek olan Marduk, ilk defa Tekken 4 oyununda karşımıza çıkmıştı. Vale Tudo adında bir dövüş sanatı kullanan karakterimiz  devasa boyutuna rağmen hızlı ve çevik bir karakter olarak karşımıza çıkacak.

Armor King, Tekken 7'ye eklenecek diğer karakter. İlk Tekken oyunundan beri gözüken karakterimiz profesyonel bir güreşçi. Ayrıca kendisinin geçmişte Marduk ile anlaşmazlıkları da bulunuyor.

Yayımlanan Negan'ın videosundan gördüklerimize göre yeni eklenecek karakterlerden bir diğeri de Julia olacak. Ancak Julia'nın ve Negan'ın oyuna ne zaman ekleneceği şu an için belli değil. Siz eklenen yeni karakterler ve Negan'ın videosu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2018 11:33
Güzel olmuş Negan sahnesi de ulan ne ümitlenmiştik sezon sonu uçacak sonunda şu dandik dizi diye şu sahnede.. Ahh ah bir de şimdiki haline bak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tekken 7'ye eklenecek olan Negan'ın oynanış videosu yayımlandı
İlginizi Çekebilir