Telltale Games PC platformu için sürprizlerle geliyor

Alparslan Gürlek 8.12.2020 - 13:16
Telltale Games eski klasiklerden üç oyununu PC platformu için yeniden çıkaracağını açıkladı. Wallace & Gromit's Grand Advendures ve iki oyun daha yolda.

Çoğumuz Telltale Games ismini The Walking Dead ve Tales from the Borderlands oyunlarından biliyoruz. Bu isimlerle oldukça popüler olsa da stüdyonun uzun bir hikayesi ve daha eski oyunları olduğunu söyleyebiliriz. Şimdi ise stüdyo sürpriz bir kararla eski üç oyununu PC kullanıcıları için yeniden piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Telltale Games geçmişe dönüyor, üç oyun yeniden PC için çıkacak

Twitter üzerinden duyurduklarına göre üç eski Telltale Games oyunu GOG, Steam ve RobotCache yeniden erişilebilir olacak. Bu oyunlar ilk olarak 2009'da çıkan Wallace & Gromit's Grand Adventures, devamında 2008 yılında çıkan Strong Bad's Cool Game for Attractive People ve son olarak Telltale Texas Hold 'Em olacak. Türkiye fiyatları netleşmese de sırasıyla ilk iki oyun 15 dolar, Texas Hold 'Em ise 5 dolar fiyatıyla satılacak.

Telltale Games PC platformu için sürprizlerle geliyor

Wallace & Gromit's Grand Adventures muhtemelen Telltale Games hayranları için en tanıdık isim olarak karşımıza çıkıyor Wallace & Gromit'in dünyasında geçen bir macera oyunu kendi dünyası, yapısı ve hikayesiyle destekleniyor. Wallace & Gromit oldukça bilinen bir seri. Bir mucit ve köpeğini konu alan birçok yapıma ev sahipliği yapmış bir başlık. Bu da oyunun temelinin sağlam olduğunu gösteriyor.

Strong Bad point-and-click türünde bir macera oyunu. Homestar Runner isimli komedi web dizisini temel alan bu yapım sitenin yazarlarının yardımlarıyla geliştirildi. Bu yapımdan retro kokularının geldiğini söyleyebiliriz.

Bununla birlikte Telltale Texas Hold 'Em listedeki en tuhaf oyun olabilir. Temelde tek oyun türüne sahip bir poker simülatöri, dört saçma ve açıkçası dehşet verici karaktere sahip. Grandma Shaky adını verdikleri yaşlı bir kadın karakteri "göründüğünden daha tehlikeli olabilecek eksantrik, yaşlı bir serseri" olarak tanımlıyorlar. Başka bir karakter ise -Theodore Dudebrough- Crimson Chin gibi bir çeneye sahip. Bu anlamda oyunun kesinlikle 2000'li zamanların PC tuhaflıklarını taşıdığını söyleyebiliriz.

Telltale Games PC platformu için sürprizlerle geliyor

Telltale Games bu üç eski ve ilginç oyunu PC üzerindeki dijital platformlarda tekrar satışa sunacak. Eğer 2000'lerin başlarında çıkan enteresan oyunların mizacını anlamak ve nostalji yapmak istiyorsanız sizin için güzel bir geriye dönüş olacağını söyleyebiliriz. Peki sizler bu üç oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2020 13:55
Borderlands'i Steam'den alamıyoruz hala, keşke onu düzeltseler. Çok seviyorum çok istiyorum alın paramı anaa...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.12.2020 18:45
Keşke TWD için bir devam oyunu çıkarsalar :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.12.2020 18:02
Aga b
Kalan Karakter: 300 Gönder
Telltale Games PC platformu için sürprizlerle geliyor
İlginizi Çekebilir