Telltale Guardians of the Galaxy'nin çıkış fragmanı yayınlandı

Hürcan Köse 18.04.2017 - 11:13
İlk bölüm çıktı!
2014 yılında çıkan filmi ile popülaritesi birden zirveye çıkan ve çizgi roman seven-sevmeyen herkesin beğenisini kazanan Guardians of the Galaxy, Telltale Games bünyesinde firmanın alışık olduğumuz tarzında bir oyun haline getiriliyordu. Yeni serinin ilk bölümü bugün çıktı.

"Tangled Up in Blue" adlı bu ilk bölümde oyuncular Guardians of the Galaxy'nin yeni oyununa giriş yapıyor ve özlediğimiz takım ile tekrar buluşuyor. Roket Rakun, Gamora, Groot, Star Lord ve Drax.

Telltale Games'in yeni serisi Guardians of the Galaxy şu anda PC, PlayStation 4, Xbox One, iOS ve Android platformlarında satın alınıp oynanabilir durumda. Oyunun ilk bölümü ve çıkışı şerefine yayınlanan fragmanı da aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!


Editör düşüncesi: Telltale Games'in artık animasyon açısından işleri değiştirmesi gerekiyor. Zira animasyonlar hala kaç yıl önce çıkan Sam & Max kalitesinde gibi görünüyor, beni pek açmadı doğrusu. Siz ne diyorsunuz?
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 20:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2017 17:27
Telltale nin kendi alanında rakibi bildiğim kadarıyla yok bu da işleri ağırdan almasına yol açıyor Batman serisindeki grafiklerde berbattı ve optimizasyon sorunu vardı umarım bu seride aynı şeyi yaşamayız...nihayetinde oyuncuları pek rahatsız etmiyor olsa gerek...iyi oyunlar!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Telltale Guardians of the Galaxy'nin çıkış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir