Terraria 3D olarak yeniden karşımızda

Alparslan Gürlek 26.06.2022 - 12:14
Steam'in en çok olumlu inceleme alan oyunlarından Terraria 3D olarak bir hayran tarafından yeniden yapıldı ve fena gözükmüyor.

Steam'de en çok olumlu inceleme alan oyunlardan biri olan Terraria 3D olarak bir hayran tarafından yeniden tasarlandı. Küçük bir yapım olmasına karşın yayınlandığı platformda çok ilgi gören ve hayranlar tarafından çok sevilen yapım için bir kullanıcı da paçaları sıvayıp, üç boyutlu versiyonuna girişmiş durumda.

Terraria 3D olarak yeniden karşımıza çıkıyor

Konuya girmeden önce hemen size oyunun yakın zamandaki kısa başarısından da bahsedeyim. Oyun Steam platformunda tam 13 saat boyunca Portal 2'yi yerinden ederek platformun en çok olumlu inceleme alan oyunu oldu. Ancak sonra Portal 2 tahtı yeniden alarak Terraria'yı 2. sıraya itti. Bu da oyunun, oyuncular nezdinde ne kadar sevildiğini gözler önüne sürüyor.

Terraria 3D olarak yeniden karşımızda

Haliyle bu sevgi, soyut olmaktan çıkıp ete kemiğe de bürünebiliyor. 3D Worm olarak da bilinen Peteh12 adındaki bir kullanıcı, Terraria 3D için paçaları sıvamış durumda. Oyun mekaniklerini, düşmanları ve boss savaşlarını da içerecek bu proje oynaması ücretsiz bir uyarlama olarak karşımıza çıkacak. Peteh12 projeyi Reddit'te ilk açıkladığında şunları dedi:

"Yarım yıldan biraz daha uzun bir süredir bu proje üzerinde çalışıyorum ve şu anda 2 boss savaşı yapılmış durumda. İnşaat sistemi ve ağaç kesim sistemi de hazır ancak hala geliştirmenin çok erken dönemlerinde. Yayınlandığında herkes için oynaması ücretsiz olacak."

Unity oyun motoru teknolojisini kullanarak hazırladıkları yapım, orijinal oyunun sanat tasarımına sadık kalarak geliştirilmiş bir HUD ve UI (kullanıcı arayüzü) sistemine sahip. Bazı boss savaşlarını ve projenin geliştirme sürecini, geliştiricilerin YouTube kanalı üzerinden inceleyebilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 19:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2022 20:08
Acaba online olucakmi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2022 17:35
Minecraft ama dark souls modlu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2022 14:24
Bu oyun genel olarak Terraria'nın temasından çıkmış gibi, oyun çıkarsa da öyle büyük bi kitle oynanmicak...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Terraria 3D olarak yeniden karşımızda
İlginizi Çekebilir