Tesla Model S, Witcher 3 çalıştırabilecek

Alparslan Gürlek 28.01.2021 - 12:49
Bildiğiniz gibi Elon Musk'ın video oyunlarıyla arası oldukça iyi. Şimdi ise Tesla Model S aracından Witcher 3 oynanabileceğini gösteriyor. Roach Model S...

Yeni tanıtım görüntülerine göre öyle görünüyor ki Tesla Model S yeni sürümünde The Witcher 3 - Wild Hunt oynanabilecek. Yayınlanan görüntüde orta konsoldaki dokunmatik ekranda Witcher 3 görünüyor. Henüz ne Tesla ne de CD Projekt RED konu ile ilgili ayrıntılı bir açıklama yapmadı fakat daha önce Twitter üzerinden bunun işaretleri verilmişti. Bir anket yapılmıştı ve ezici çoğunlukla insanlar Tesla araçlarında Witcher oynama fikrini sevmişti.

Tesla Model S üzerinden Witcher 3 oynamak mı? Var bir hayalimiz...

Bildiğiniz gibi CD Projekt RED'in sevilen RPG'si The Witcher 3 - Wild Hunt daha önce PlayStation, Xbox, Switch gibi konsolların yanı sıra PC üzerinden de oynanabiliyordu. Şimdi ise belki de dünyada en az kullanıcıya sahip yeni bir platformda boy göstermeye hazırlanıyor. Tesla Model S, 10 TFLOP'a kadar işlem gücüne sahip ve biri orta konsolda, diğeri arka koltukta olmak üzere iki ekrana sahip. Oyuncular ayrıca sorunsuz bir oyun deneyimi için kablosuz kontrolcülerini de bağlayabilecek.

CDPR'ın efsane RPG oyunu The Witcher 3, Tesla Arcade hizmetinin önemli bir parçası olarak sunulacak. Şimdiye kadar Tesla Arcade çoğunlukla Stardew Valley, Cuphead ve Fallout Shelter gibi daha küçük indie oyunları bünyesinde barındırıyordu. Dünyanın en çok ödül alan -artık- ikinci oyununu da kütüphanesine eklemeyi düşünüyor ve bu konuda birçok eğlenceli detay mevcut.

Tesla Model S, Witcher 3 çalıştırabilecek

Twitter üzerinde 22 Ocak tarihinde Elon Musk tarafından bir anket paylaşıldı. Bu ankette "Witcher oyununu Tesla aracınızda oynamak ister misiniz?" diye soruluyordu ve %85 gibi ezici bir üstünlükle kabul edildi. Aynı gönderinin altına önce The Witcher twitter hesabı Gwent oyunundaki Roach kartına atıfta bulunarak "Ne yanlış gidebilir ki?" diye sordu ve daha sonra GOG Twitter hesabı ona eşlik etti. "DRM-Free olduğu için internet bağlantısı konusunda endişelenmenize gerek yok" yazdı. Daha sonrasında ise Tesla Model S tanıtım görselinde Witcher 3 görüntülendi.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlere kadar Witcher serisinin son oyunu dünyanın en çok ödül alan oyunuydu. Sonrasında 2020 yılında çıkan The Last of Us 2, onu tahtından indirdi. Belki yakında "Tesla Exclusive" oyunlar da görmeye başlarız, ne diyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 23:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2021 13:11
Ulan AÇLAR!! yemeye ekmek bile bulamıyoruz ne Teslası ne Witcher'ı? Dolmuşa binmekten anamız ağladı, Witcher'ı sadece ulaşabildiğim Level Dergisinden okudum. Play Station 3 almıştım geçenlerde borç harç oyun bile alamıyoz. Bunları bu ülkeden ancak Asrın Lideri yapabilir. İyi oyunlar. Durağa geldim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.01.2021 16:39
witcher 3 - 150 saat ortalama oynanış saatine sahip. last of us 'ın onu bu derece geride bırakması garip geldi.
MK Okuru
MK Okuru 30.01.2021 23:04
The last of us, açık dünya olmaması sebebiyle oynanış süresi kısa fakat öz. Hikayesi, karakterleri, oynanışıyla tam bir şaheser. The witcher da öyle kesinlikle ama bence aradaki fark the last of us 'ın sıkıştırılmış çok yoğun ve etkili
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 29.01.2021 18:02
Sanki pc'lere çok yetişebiliyormuşuz gibi bir de ileride arabamız yeni oyunları kaldırmıyor diye hayıflanırız. Benim fiat linea g*tunu anca kaldırıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 28.01.2021 20:21
İstanbul trafiği ancak bununla çekilir herhalde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.01.2021 19:24
Tesla sürdük de witcher'ı kaldı. Milletin witcher açacak bilgiayarı yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tesla Model S, Witcher 3 çalıştırabilecek
İlginizi Çekebilir