Testere devam filmi Spiral'in resmi fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 31.03.2021 - 15:27
Başrollerini Chris Rock ve Samuel L. Jackson'ın paylaştığı Testere devam filmi Spiral: From the Book of Saw'un resmi fragmanı yayınlandı.

Testere serisinin dokuzuncu filmi Spiral: From the Book of Saw'un resmi fragmanı, Lionsgate tarafından yayınlandı. Başrollerini Chris Rock, Samuel L. Jackson, Max Minghella, Marisol Nichols ve Nazneen Contractor'ın paylaştığı film, 14 Mayıs 2021 tarihinde sinemaseverler ile buluşacak. Film, şehrin korkunç geçmişini ürkütücü bir şekilde anlatan cinayetlerin sorumluluğunu üstlenen saygın bir polis memuru (Jackson), dedektif Zeke (Rock) ve çaylak ortağının (Max Minghella) hikayesini konu alıyor. Dehşet verici katliamların gizemini açığa çıkarmaya çalışan Zeke, farkında olmadan kendisini katilin hastalıklı oyunun merkezinde bulur.

Testere devam filmi Spiral'in resmi fragmanı yayınlandı

Testere devam filmi Spiral, 14 Mayıs'ta sinemaseverler ile buluşacak

Filmin vizyon tarihi, başlangıçta Mayıs 2020 olarak planlanmıştı. Ancak dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle 21 Mayıs 2021'e ertelendi. Sinemaların yakın zamanda kapılarını yeniden açmasıyla birlikte gösterim tarihi bir hafta erkene alındı. Lionsgate Motion Picture Group dağıtım başkanı David Spitz yaptığı açıklamada "Testere hayranlarının ve ilk Testere macerasını yaşayanların bu heyecan verici yeni filmle koltuklarına oturmalarını heyecanla bekliyoruz. Hayranlar tarafından merakla beklenen filmlerimizden biriyle izleyicileri desteklemekten gurur duyuyoruz." ifadelerinde bulundu.

Spitz, konuyla ilgili "New York ve Los Angeles'ta sinema salonları yeniden açıldı ve sinemaseverler en sevdikleri eğlenceye geri dönüyorlar. Chris Rock ve Samuel L. Jackson'ın başrollerini paylaştığı Spiral, favori bir seriye yeni bir soluk getiriyor. Bu filmin güçlü bir yaz sezonu başlatacağından kesinlikle eminiz." sözlerini dile getirdi. Josh Stolberg ve Pete Goldfinger tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yönetmen koltuğunda ise, serinin ikinci, üçüncü ve dördüncü filmlerine imza atan usta yönetmen Darren Lynn Bousman oturuyor. Son olarak filmin yayınlanan resmi fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2021 20:20
Çok damar fragman olmamış yahu ha zaten b..u çıkmıştı da neyse..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Testere devam filmi Spiral'in resmi fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir